Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Pomóżcie pomóżcie, może kojarzycie derkę w kolorze takiego jasnego brązu/toffe/cognac nie wiem dokładnie jak opisać ten kolor ale chodzi mniej więcej o taki, jak na załączonym obrazku
wątek zamknięty
ekuss, świetny zestaw, Tenórowi będzie pięknie 😉

arivle, przepięknie!

Dodam jeszcze nas w kolejnej stypie 😉 Anka Fog:

wątek zamknięty
Livia, suuuuuper! Stypy też do niego pasują!
wątek zamknięty
To ja sie podziele moja w koncu w komplecie, Jarpol elegance baklazan + owijki Busse Aubergine 🙂

wątek zamknięty
Livia ładnemu we wszystkim ładnie 😎
faith siwej pięknie w komplecie!
wątek zamknięty
harja, srokate, dziękuję 🙂 Generalnie nie byłam do szarości przekonana, ale kurcze, podoba mi się w tych odcieniach 🙂
wątek zamknięty
Jest i neonpink 😉 ciężko mu zrobić dobre zdjęcie

wątek zamknięty
Libeerte, fajnie!
wątek zamknięty
faith, trzeba było bat za siodło zatknąć,  żeby dopełnił wizerunku 😉 Bardzo pasuje jej ten fiolet!

Szukam elastycznych eleganckich nauszników ciemnoniebieskich ( granat ale nie wpadający w czerń). Idealne byłyby platinum,  ale nie do zdobycia.szukam czegoś podobnego.  Może macie jakieś pomysły?
wątek zamknięty
Faith, kolor na zdjęciach jest 'prawdziwy'?
Tzn. czy nie wyszedł ciemny/jasny?
Podoba mi się, zapewne skuszę się na jego zakup.
wątek zamknięty
Dziekuje dziewczyny! Kolor jest realnie nieco bardziej baklazanowy 🙂 ale piekny, bardzo nasycony 🙂

Anai hahaha, faktycznie 😀 ale bat jest mega praktyczny w takim kolorze, widac go na trawie z daleka 😀
wątek zamknięty
faith, super jest!
Livia, widzisz, niby smutne te kolory - ale odmiana czasem potrzebna 😉
Libeerte, no i pasuje! ciekawa jestem, czy faktycznie kolor się utrzyma 🙂

a ja jednak skusiłam się na żóty dla siwka... 😉
wątek zamknięty
harja, on we wszystkim wygląda przepięknie  😉
wątek zamknięty
harja, pięknie, naprawdę cudnie!
wątek zamknięty
harja piękny ten słonecznikowy! jeszcze owijki do kompletu 😉
wątek zamknięty
Martuha, xxagaxx, aien, dziękuję w imieniu siwego 😉 :kwiatek: w końcu znalazłam dokładnie taką żółć, jaką chciałam - nie za bladą i nie za mocno żarówiastą. I mimo negatywnych opinii o tym kolorze na siwku... No cóż, mam dziwny gust i często robię na opak 😀 Ale wiadomo - siwek musi być czysty, bo inaczej faktycznie porażka... 😉
aien, nieee, owijek nie używamy, wyprzedałam. Dwa razy na krzyż zawinę na tych jego "nogokłakach" i po owijce - wygląda to komicznie, nie widzi mi się wcale 😉
wątek zamknięty
harja, a co to za czaprak? Super wygląda!
wątek zamknięty
Dziewczyny, szukam czapraka w szachownicę czarno-białą, gdyby jeszcze miał "szachowego" konia w ramach logo to by był idealny  😍
Widziałyście może coś takiego gdzieś ??? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę :/
Pomocy Szmatocholiczki  :kwiatek:
wątek zamknięty

harja szał!
wątek zamknięty
Nirv, to cotton exclusive
zembria, o, takie coś to chyba tylko na zamówienie 😉
Być., :kwiatek:
wątek zamknięty
harja bardzo ładnie, super kolor  🙂

zembria kiedyś Loesdau miało takie czapraki, ale nie mogę ich teraz znaleźć  🙁
wątek zamknięty
harja jak Ci się znudzi to go odkupuję!!! 😍 w sumie chodziło mi o czaprak, ale koń ... hm hmmm  .. jak Ci zginie to szukaj go w Kołobrzegu 😁
wątek zamknięty
harja - pięknie! A do tego żółte kwiaty w tle dopełniają obrazu 😀
wątek zamknięty
harja, jestem naprawdę w szoku,  świetnie mu ten kolor podpasował! W życiu bym nie podejrzewała, że żółty na siwym może tak fajnie wyglądać!
wątek zamknięty
harja, jaki ładny żółty! Jak się nazywa ten kolor? I pewnie tylko na Ebayu jak znam życie 😁
wątek zamknięty
anai, bardzo dziękuję - widzisz, pozory czasem mylą 😁
Livia, shine gold, czy coś takiego. Dokładnie, niedostępny w PL 🙂
wątek zamknięty
emptyline, harja, dzięki! 😉 Muszę zrobić lepsze zdjęcia 😀
wątek zamknięty
Dziewczyny, szukam czapraka w szachownicę czarno-białą, gdyby jeszcze miał "szachowego" konia w ramach logo to by był idealny  😍
Widziałyście może coś takiego gdzieś ??? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę :/
Pomocy Szmatocholiczki  :kwiatek:

Nie widziałam czapraka w szachownicę, ale "gładki" z konikiem szachowym miał kiedyś HKM  http://konik.com.pl/hkmczaprakchess
wątek zamknięty
Livia, ja też daję lajka za stypy- fajnie! 😁
wątek zamknięty
Gdzie są do kupienia, lub może ma ktoś do sprzedania/lub wykonuje sam owijki polarowe 3m pasujące do czapraka Villa Horse Cleo?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.