Pomóżcie pomóżcie, może kojarzycie derkę w kolorze takiego jasnego brązu/toffe/cognac nie wiem dokładnie jak opisać ten kolor ale chodzi mniej więcej o taki, jak na załączonym obrazku
faith, trzeba było bat za siodło zatknąć, żeby dopełnił wizerunku 😉 Bardzo pasuje jej ten fiolet!
Szukam elastycznych eleganckich nauszników ciemnoniebieskich ( granat ale nie wpadający w czerń). Idealne byłyby platinum, ale nie do zdobycia.szukam czegoś podobnego. Może macie jakieś pomysły?
faith, super jest! Livia, widzisz, niby smutne te kolory - ale odmiana czasem potrzebna 😉 Libeerte, no i pasuje! ciekawa jestem, czy faktycznie kolor się utrzyma 🙂
Martuha,xxagaxx,aien, dziękuję w imieniu siwego 😉 :kwiatek: w końcu znalazłam dokładnie taką żółć, jaką chciałam - nie za bladą i nie za mocno żarówiastą. I mimo negatywnych opinii o tym kolorze na siwku... No cóż, mam dziwny gust i często robię na opak 😀 Ale wiadomo - siwek musi być czysty, bo inaczej faktycznie porażka... 😉 aien, nieee, owijek nie używamy, wyprzedałam. Dwa razy na krzyż zawinę na tych jego "nogokłakach" i po owijce - wygląda to komicznie, nie widzi mi się wcale 😉
Dziewczyny, szukam czapraka w szachownicę czarno-białą, gdyby jeszcze miał "szachowego" konia w ramach logo to by był idealny 😍 Widziałyście może coś takiego gdzieś ??? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę :/ Pomocy Szmatocholiczki :kwiatek:
Dziewczyny, szukam czapraka w szachownicę czarno-białą, gdyby jeszcze miał "szachowego" konia w ramach logo to by był idealny 😍 Widziałyście może coś takiego gdzieś ??? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę :/ Pomocy Szmatocholiczki :kwiatek: