Koloru? Czy ja mam coś nie tak z wiedzą? Bo wydawało mi się, że przy starcie w ujeżdżeniu musi być biały czaprak i to biały-biały. Od znajomej wiem, ze miała kiedyś problem z lekko kremowym. Jeśli sie myle, to niech ktoś mnie poprawi.
keirashara, widziałam sporo osób w ance offwhite i jakoś nikt się nie czepiał. Tylko moim zdaniem pojawia się inny problem - okropnie, do takiej złamanej bieli wyglądające czysto-białe bryczesy i plastron. Moim zdaniem, wtedy też powinny być w odcieniu czapraka i jest super.
Wlasnie tez chcialam to napisac zebys uwazala, bo w ciagu 2 dni widzialam chyba 3 ogloszenia z PRAWIE NOWYM. Ale spranym po jednym praniu neon greenie 😉
keirashara przepisy a tradycja to dwie różne rzeczy. Kolor czapraka jest dowolny. Proponuję koleżance zapoznać się z przepisami i wątpię, żeby jakikolwiek sędzia robił problemy z tego tytułu.
Ja mama Lune. Jego najwieksza wadą jest to, że ma białe podszycie. Ale fajne kolory i całkiem przyjemny materiał. Tutaj foto wszechstronnego z siodłem skokowym.
Wrzucam świeżynę, dobrze mnie tknęło, by wejść na bloga Q. 😀 http://quantanamera.com/stare-zloto-od-caball/ Przepiękny czaprak, dużo lepiej wygląda niż te platynowe paskudy z Eskadrona.
A do mnie on kompletnie nie przemawia... chyba ze względu na standardowe, dość drobne pikowanie które jakoś źle mi się kojarzy 🙂 choć materiał i samo wykonanie oczywiście super
aaga84 dzięki :kwiatek: no właśnie kolory mają piękne a i cena całkiem przyjemna. Siostra planuje zakup no i chciała upiec 2 pieczenie na jednym ogniu czyli kupić czaprak pasujący pod wszechstronne siodło i pod ujezdzeniowke ale no widzę, że może być ciężko.