Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

emptyline, pytałam Dworciki 100 razy (biedna, pewnie już ma mnie dosyć, a ja jeszcze tam przyjdę :kwiatek: ) 🙁
wątek zamknięty
keirashara do czego mają się przyczepić?  🤔
wątek zamknięty
Libeerte, ja pytałam na gg i jakoś potem cena denima zmalała. Może to zbieg okoliczności?
wątek zamknięty
emptyline, one dobrze idą i chyba się nie opłaca 😉
wątek zamknięty
Libeerte neon  😍 Według mnie wart dopłacenia 😉
wątek zamknięty
Libeerte, bierz neona! 😉
wątek zamknięty
Koloru? Czy ja mam coś nie tak z wiedzą? Bo wydawało mi się, że przy starcie w ujeżdżeniu musi być biały czaprak i to biały-biały. Od znajomej wiem, ze miała kiedyś problem z lekko kremowym. Jeśli sie myle, to niech ktoś mnie poprawi.
wątek zamknięty
keirashara, widziałam sporo osób w ance offwhite i jakoś nikt się nie czepiał. Tylko moim zdaniem pojawia się inny problem - okropnie, do takiej złamanej bieli wyglądające czysto-białe bryczesy i plastron. Moim zdaniem, wtedy też powinny być w odcieniu czapraka i jest super.
wątek zamknięty
Wiecie jak z utrzymaniem koloru w neonach? Bo co widzę ogłoszenie używek, to kolor już sprany :/ To by było na + dla rose 😉
wątek zamknięty
Libeerte, ale to zielony chyba się tak spiera tylko?
wątek zamknięty
Wlasnie tez chcialam to napisac zebys uwazala, bo w ciagu 2 dni widzialam chyba 3 ogloszenia z PRAWIE NOWYM. Ale spranym po jednym praniu neon greenie 😉
wątek zamknięty
keirashara przepisy a tradycja to dwie różne rzeczy. Kolor czapraka jest dowolny. Proponuję koleżance zapoznać się z przepisami i wątpię, żeby jakikolwiek sędzia robił problemy z tego tytułu.
wątek zamknięty
Widzialam takie neongreeny, ale nie wiem, czy to tylko one, czy wszystkie neonki 🙂
wątek zamknięty
klusek, dziękuję, pogoda wyjątkowo ładna wczoraj była 🙂

Libeerte, z moim Neongreenem nic się nie dzieje, póki co raz prany - kolor jak nówka 😉
wątek zamknięty
I więcej nowego NG
wątek zamknięty
Czy w każdym NG musi być róż?  😵
od 3 lat wszystkie czapraki wyglądają jak Magenta. Ileż można
wątek zamknięty
Czekam na kolekcję pasującą do BR tobacco i się chyba nie doczekam.
wątek zamknięty
Dziewczyny ma może któraś czaprak York Luna ? Jak się sprawuje ? Czy wszechstronny wejdzie pod ujeżdżeniówkę ?
wątek zamknięty
Ja mama Lune. Jego najwieksza wadą jest to, że ma białe podszycie. Ale fajne kolory i całkiem przyjemny materiał. Tutaj foto wszechstronnego z siodłem skokowym.
wątek zamknięty
Łomatko, znowu różowy... U Anky róż, w Eskadronie róż, pochlastać się można  😵 I ta ciemna limonka taka dziwna, bardziej oliwkowa się wydaje.
wątek zamknięty
Mi się całkiem eskadrony odwidziały, to nie to co kiedyś. Szmaty straszne, aż kasy żal i kolory hmm hmmm ... 😤 Chyba przechodzę na Caballa 😎
wątek zamknięty
A mi się ta zieleń Eskadrona podoba.
wątek zamknięty
Wrzucam świeżynę, dobrze mnie tknęło, by wejść na bloga Q. 😀
http://quantanamera.com/stare-zloto-od-caball/
Przepiękny czaprak, dużo lepiej wygląda niż te platynowe paskudy z Eskadrona.
wątek zamknięty
Piękny ten grey melange w cottonie NG! Jak będą wyprzedaże to się chyba na niego skuszę, bo kolor idealnie wpasowujący się w moje klimaty 😜
wątek zamknięty
rewelacyjny ten złoty caball. ciekawa jestem tylko wytrzymałości.
wątek zamknięty
O rany, padłam, nie powstanę - najpiękniejszy czaprak jaki kiedykolwiek widziałam! Caball rządzi! 🙂
wątek zamknięty
A do mnie on kompletnie nie przemawia... chyba ze względu na standardowe, dość drobne pikowanie które jakoś źle mi się kojarzy 🙂 choć materiał i samo wykonanie oczywiście super
wątek zamknięty
wątek zamknięty
aaga84 dzięki  :kwiatek: no właśnie kolory mają piękne a i cena całkiem przyjemna. Siostra planuje zakup no i chciała upiec 2 pieczenie na jednym ogniu czyli kupić czaprak pasujący pod wszechstronne siodło i pod ujezdzeniowke ale no widzę, że może być ciężko.
wątek zamknięty
Lauda w ES Pocket Cherry Red 😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.