Tak czytam i "asaga" i "aguares" to dwie inne firmy. Aguaresa czapraki jeszcze mi się podobają, ale asagi już niestety nie. Na zdjęciach nie wyglądają na najlepsze a co dopiero pod siodłem, choć wiem że niektóre osoby sa zadowolone 😉 http://asaga.pl/ http://www.kopyciak.pl/
A teraz ja się pochwalę, we wtorek doszedł do mnie mój wyśniony Eskadront mint 💘
Czy do kaloszków Nici też jest dodawany pluszowy konik?
Nie, nie jest.
huzarova, ładnie mu. 🙂
Minęła mi faza na euro-star'y i teraz wzięło mnie na stare anky. 😵 Wczoraj doszedł bright red, na żywo to prawdziwa żarówa, ale zdecydowanie bliżej mu do różu niż czerwieni. Po zdjęciach spodziewałam się trochę innego koloru, ale będzie dobry na ponure dni. 🤣
Ja mam z dziś kucynka w dralonie navy/ burgundy, podczas ekspresowego 3 minutowego spaceru z powodu nieziemskich mrozów 🤔wirek: Czy tylko mojemu kucykowi dralon S jest za duży? na szczęście potrzeba matką wynalazków i co widać na zdjęciu wspaniały koczek na kłębie żeby dera nie spadała 😁
Londstreet, ojej, to moja mama będzie strasznie zasmucona, bardzo chciała tego konika! 🙂 Dzięki za info. dairoxroxi, u nas jest to samo, jeśli Twój koń cierpi na brak klaty, to będzie tak w każdym dralonie, w polarach jest ciutę lepiej. Cocoso, szał! Pięknie Laser wygląda, a tło mi się też podoba, bez przesady, jest trochę śmieci, ale klimat spoko.
Cocosowo Zgadzam się! Mam sporo starych anek, kilka eskadronów i kilka innych czapraków. Długo zastanawiałam się nad caballem i zakochałam się jak tylko do mnie przyszedł! Czapraki są super jakościowo a do tego są przepiękne i można wybrać wiele kolorów i kombinacji. Twój też jest piękny 😍
emptyline jeśli chodzi o polary to leżą idealnie, a co do ewenementu rozmiarówki dralonów, znajoma ma konisko 165 cm z masą konia zaprzęgowego a dralon M mimo wszystko na klacie trochę luźnawy jest... Cocosowo Jestem fanką twojego koniska jako modela! 😜
Serio podobają Wam się te kwiaty? 🤔 Ja myślę o kupnie jakiegoś dobrego padu w Danii... Że też nie zabrałam żadnej szmaty ze sobą. 🤦 Znudziły mi się granatowe czapraki stubbena pod ujeżdżeniówkę :/
Livia, nie, jednak sie nie pozbede. Macalam, macalam, przegladalam swoje zdjecia i tak sobie mysle, ze faktycznie nie warto. Pozbywam sie tylko Maiza bo go nigdy nie lubilam. Reszta zostaje 🙂