Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Livia, prześlicznie! mi się bardzo podoba 🙂
Klami, cottony chyba są nieco większe. Skoro na szerokim Suchym cotton wygląda normalnie (wg mnie), nie jak poniak, to na twoim tym bardziej powinien się dobrze prezentować 🙂
wątek zamknięty
keirashara, na żywo w ogóle jest piękny 😉

harja, bardzo dziękuję 🙂
wątek zamknięty
Moona, dzięki. To sobie cottona zamówię.  :kwiatek:

harja, dzięki wielkie. Wypadłam ze szmatowego obiegu, bo dawno mi sie nic nie podobało.  :kwiatek:
wątek zamknięty
anai, sei personalizowany może być z diamencikami na beżowej, białej lub czarnej taśmie
Z diamencikami czapraki ma jeszcze np. firma Imperial Riding.
wątek zamknięty
W temacie, co jest najmniejsze? Na kucyku 128 cm w kłębie cotton full wyglądał jak półderka, a marzy mi się jakiś inny model z aktualnej kolekcji. Może któraś miała kiedyś ten sam problem i jest w stanie mi podpowiedzieć?
Dodam, że w internecie przykładowo big squary pony można znaleźć, ale tylko PD, które niestety pod nasze siodło nie wchodzą :/
wątek zamknięty
prośba o pomoc  :kwiatek:
gdzie znajdę big square eskadron DR w kolorze espresso blue? zależy mi na cenie wyprzedażowej  :kwiatek:

i przy okazji wrzucę kilka nowych fot w tym kolorze 🙂

wątek zamknięty
Precelek, kolor obłędny, ale ten pad wygląda jakby go dziecko szyło... Mega niefajnie, przynajmniej na sucho.,
wątek zamknięty
lusia722, mam katalog equiline'a przed oczami i wg niego taki układ sznurek/kryształki/sznurek jest dostępny jedynie na beżowej taśmie  👀
wątek zamknięty
Livia, nie szalej z dziubkiem wtedy wyjdzie prosto 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx na koniu układa się rewelacyjnie  😍
wątek zamknięty
sei to nie wiem czemu w sklepach jest opcja czarnej taśmy arcus-konie.pl i gnl.pl
Chociaż nie wiem czy właśnie w tej konfiguracji.
Z resztą nie ważne i tak są obłędne 😁.
wątek zamknięty
Precelek, piękny ten zestaw niebieski, Blue to świetny odcień i tylko żałuję, że ma brązową lamówkę 😉

Burza
, spróbuję 🙂 Choć na zdjęciu z lasu już jakby lepiej to wygląda 😁 http://re-volta.pl/galeria/foto/123840

Przy okazji Anka Mist 🙂

wątek zamknięty
Doszedł do mnie blue i banana, piękne są  😜
wątek zamknięty
Livia, oooo ŚLICZNIE!!! jeszcze ochraniacze pod kolor i 😍 PIĘKNIE!
wątek zamknięty
Dla 'naszych' Królewskich Seniorów lecą dwa polary z Caballa- jeden dla kobyłki -Agi- drugi dla mojego dziadka - i już po próbce jaką dostałam od ivett wiem, że będzie to moja najukochańsza derka.

wątek zamknięty
Livia - elegancko w mist 🙂

A ja mam takie piękności w domu. Siedzę i się ślinię  😍

wątek zamknięty
bjooork, ooo jaaa, co to za kolor polaru po prawej? 😍
wątek zamknięty
Ratana hejtuje Cie za te niciaki!!  🤬  😍
wątek zamknięty
Livia, cóż za elegancja! Bardzo miła odmiana po tych wszystkich radosnych i żywych kolorach! 🙂
edit: literówka
wątek zamknięty
czy wszechstronny fair play topaz ujdzie pod ujeżdżeniowkę (chyba 17,5"😉 czy raczej będzie dużo za mały?  🤔
wątek zamknięty
Burza, bardzo dziękuję :kwiatek: Szczerze mówiąc nie spodziewałam się aż takiego łał, a jednak na koniu ten srebrzysty Mist wygląda przebosko 🙂

bjoork, oba zestawienia kolorów przepiękne! Wrzuć fotki całych derek i potem oczywiście zdjęcia na seniorach 🙂

Ratana, dziękuję 🙂 Niezła kolekcja - to z przeznaczeniem dla ciebie czy na sprzedaż? 🙂

harja, dziękuję :kwiatek: Jak pisałam, naprawdę nie spodziewałam się aż takiego szału, ale bardzo mi się ten pad podoba 🙂
wątek zamknięty
Livia, absolutnie topowo 🙂 koniecznie owijki lub ochraniacze pod kolor, warto!
wątek zamknięty
Martuha, zależy od długości tybinki.
wątek zamknięty
emptyline, ANKY ma idealną długość do tej tybinki. (możesz zobaczyć na moim FB)
wątek zamknięty
Livia - to wszystko dla koleżanki z Holandii (tej od której sprowadzam Anky). U nich albo wszystko powyprzedawane albo nie ma przecen na eskadrony i prosiła mnie o zamówienie z polskiego sklepu. A ja oczywiście musiałam odpakować i się pozachwycać 🙂
wątek zamknięty
Eskadron College Denim z uszami na Rudej 🙂 chyba powoli się już pogodziłam, że wszystkie czapraki/pady są na styk/za krótkie na moją babę  😵

[img]https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10552354_767169770006708_460642146803184835_n.jpg?oh=99cacc22aa371e206cbe8d69b313c194&oe=5483C54F[/img]
wątek zamknięty
Czy ktoś z was widział w ostatnim czasie jakiś czaprak w odcieniu fioletowym, bakłażan? (może być z elementami czerni).
Pad, czaprak, DL, VS, obojętne.  :kwiatek:
Czy w grę wchodzi tylko robiony na zamówienie?
wątek zamknięty
Milla w animalii jest Jarpol bakłażanowy 😉
wątek zamknięty
Nirv, to że są krótkie to się już pogodziłam z tym, myślałam że tylko ja mam taki problem. Przeważnie używam Eskadronów SR, pod moją skokówką 17,5 i też mi tybinka wystaje, dlatego najczęściej używam podkładki z baranka 🙂

PS. Ale ślicznie wygląda w tym komplecie  😍

Edit: Dopisek 😉
wątek zamknięty
Milla, w nowej kolekcji Euro-star'a jest ładny fiolet z czarną lamówką. 🙂 Str. 31 katalogu klik.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.