Burza :kwiatek: postaram się coś cykną w weekend xxagaxx :kwiatek: mi się wydaje że to nawet ładniejszy odcień niż royalblue- jest bardziej nasycony Klami, od długiego czasu wiedziałam że z tej kolekcji mi się sporo podoba :P etosha, Livia, wymodelowana :kwiatek: dzięki też mi się te kolory podobają! cobrinha jak tylko burza egzaminów nade mną przejdzie biorę się za focenie na koniu :kwiatek: Magdzior, eqishop miał private sale 20% visenna nie bij się dłużej z myślami tylko zamawiaj! uwierz mi jest naprawdę super uszyty!
Burza Mi Caballl też nie daje spać, ja już mam dwa w pełni obmyślone zestawienia a teraz jeszcze coraz to nowe zdjęcia wcale sprawy nie ułatwiają, ale narazie trzyma mnie brak siodła. Założyłam, że siodło ważniejsze, ale jak już je kupię to lekko nie będzie się oprzeć🙂
Ja tu nieczęsto zaglądam, ale musiałam... no musiałam. Właśnie przyjaciółka i mąż zrobili mi prezent - mojego pierwszego Caballa, w wymarzonym wzorze 😉. No cóż - Iwona też miała w tej konspiracji swój udział - DZIĘKUJĘ!
Burza, Nie wiem jeszcze jak ta lamówka wygląda w świetle dziennym - mi się wydaje, że jest cieplejsza - co bardzo mnie cieszy, bo ogólnie to miało być rudo miedziane 😉
W ogóle w tym wymyślonym przeze mnie miała być czarna lamówka oraz dwa kolory sznurka - rudy i jasno brązowy 😉. Ale ten czaprak to prezent i podejrzewam, że tu inwencja własna zamawiającej (absolutnie stuknięta dziewczyna 😉 ) kłóciła się z moim wyobrażeniami hahaha.
Strzałek , może tylko mi się wydaje ale przypuszczam że Asaga i Aguares (kopyciaki.pl) to jedno i to samo albo przynajmniej bliźniacze firmy . A jak zbieżność projektów , mają tą samą co zbieżność materiałów to stanowczo odradzam 😉
Aguares to ta co robiła aferę o niby ściągnięty projekt czapraka? 😉 Strzałek, a nie lepiej troszkę dołożyć i zainwestować w Caballa albo Jarpola? Przynajmniej będziesz pewna co do jakości, bo tu niestety na zdjęciach widać że z tym jest kiepsko.