O, niebieski z brązem, ufff - nic mi się nie podoba 🙂 Zastanawiam się tylko, jaki będzie dralon - jak ładny, to się skuszę 🙂 Ale na tych fotach wygląda na jasny brąz z ciemnym brązem, więc... kupa trochę 😉
Haffek, nie ma za co, cieszę się, że mogłam pomóc 🙂
Sądziłam,że te nougaty będą lepsze a tu prawie jak tegoroczne toffee i espresso... Praktycznie powtórka ice, ciekawe jaki ten granat będzie na żywo. Nadal z niecierpliwością czekam na niciaki. 🙂
Eskadrony super, ten podobny do ice'a cotton musowo będzie u mnie! Na młodą mega 😍 I aż się prosi, żeby wziąć jakiś brąz do Jakuta! Totalnie moje kolory. lalasatan, przewidujesz coś dla Lejta? 😀
Cudna ta nowa kolekcja Eskadrona, na pewno nabędę jakiegoś turkusa 🤣 xxagaxx znowu pięknie, niespodziewałabym się, że czekolada będzie tak świetnie wyglądała na siwym 🙂
O nie, niebieski z brązem 😵 Niech ktoś mi powie, że nie potrzebuje 5 brązowego czapraka, bładam 🙄 Uwielbiam to połączenie kolorystyczne, od dawna polowałam na coś z aqua-brown, ciekawe jak na żywo będą wyglądać. Mam nadzieje, że nici będą brzydkie znowu, bo inaczej mój portfel będzie na mocnej diecie 😂
No nie! Mam już dużo brązów/niebieskości i granatów. Zdecydowanie za dużo! Ale może ten błękit… Musiałabym zobaczyć na żywo, albo big square, bo mam słabość do ich kroju- świetnie leżą 🙂
arivle - może świetnie leżą, ale jakość biq square też leży, mój blackberry, dwa razy po 10 (?) użyć pod siodłem ma przetarcia i zmechacenia przy popręgu 🙁
keirashara, ciekawe co piszesz, nie dzieje się nic takiego z żadnym z moich czapraków, a nie oszczędzam ich. Ale dzięki Tobie pewnie się zastanowię dwa razy. PS. Jakbyś mogła poprawić mój nick, bo troszkę kłuje w oczy 🙂
Poprawiony, przepraszam 😉 Ja właśnie też spotkłam się z dobrymi opiniami, ale no, mój wybitnie felerny jakiś, co bardzo mnie boli, bo jest przepiękny. Szmaci się jednak ekspresowo po porostu, zmuszona byłam zostawić go na "specjalne okazje" 🙄