Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

do granatowego może eskadron 14 kolor blue?
wątek zamknięty
Rudzik, Anky są u nas na rynku od lat a York od dwóch? mają niezmienną jakość kolekcji i całe lata to była jedyna alternatywa.
wątek zamknięty
Burza ja się zastanawiałam nad Anky, ale jak poczytałam na forum, że z jakością przeciętnie, to szczerze mówiąc wolę kupić sobie Yorka, przynajmniej portfel nie ucierpi
wątek zamknięty
Rudzik, jasne na ten moment tak. Ale cała lata były tylko Anky i ja dalej uważam, że te stare są grzechu warte- dziwiłaś się skąd szał na Anky. Zostawiłam jedną starą Ankę i wiem, że całe lata będzie mi jeszcze służyć.

Poza tym jedyna wada Yorka- są idiotycznie krótkie, na pewno nie do ujeżdżeniówek klasycznych.
wątek zamknięty
Rudzik tak zachwaliłaś tego Yorka, że przez Ciebie się skuszę 😉
wątek zamknięty
Dobry!
Przepiękne macie koniury i zestawy, a czy i ja mogę się pochwalić? (:

Czerwone owijki Yorka i czaprak od Pioner Horse. Co myślicie o tych czaprakach?

I przedsmak mojego nowego zestawu! <3

Na żywo jest jeszcze piękniejszy, został przetestowany na znajomym kucu na wakacjach sam czaprak (ochraniacze za duże, ale mam i do tego zielone owijki), a za to za kilka dni spotka się z moim siwym. (:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Za duże zdjęcia (dozwolony rozmiar 800x800)
wątek zamknięty
Dzięki Dziewczyny! Miło, że nasz szmato-debiut się podoba. 😀
I potwierdzam: cioram, piorę - pad nadal fajny. Tylko mógłby być te kilka cm dłuższy, bo mam zupełnie na styk. Ten pasek do przystuł na dole wchodzi na tybinkę. 🙄
Echh, no i gdyby były owijki... 😜
wątek zamknięty
przepraszam. czy ktos może mi powiedzieć dlaczego moje zdjęcia Kucusia znikły ? Coś na rozrabiałam- to forma kary ?  😡
Sroki Ala
wątek zamknięty
Hala124, zdjęcia są.  Ja je normalnie widzę ; )
wątek zamknięty
Stary w nausznikach Elite-horse 🙂

Co prawda zrobił sobie z nich czepek ala zakonnica z filmu Żandarm z Saint - Tropez, ale i tak kocham je całym sercem. Teraz pytanie czy gdzieś znajdę jakiś fajny czarny czaprak DL - najlepiej z bizą pod kolor nauszników i herbem? Czapraki z elite horse niestety mnie aż tak nie porwały, żeby płacić za nie 200 plnów
wątek zamknięty
bjooork, a jaki dokładnie jest tu kolor sznurka, bo szczerze mówiąc, ciężko jest mi to określić po tym zdjęciu?
wątek zamknięty
Beż wpadający w złoto
wątek zamknięty
a my się pokazujemy w nowym nabytku 🙂
Eskadron Blue i koszulka którą kupiłam za 10 zł na bazarku 😁
Bardzo chciałam czaprak VS ale się spóźniłam i został tylko SR, nigdzie VS już nie widziałam
Póki co jest to nasz ulubiony zestaw
wątek zamknięty
RatiNa Jaki malutki się wydaje ten czaprak, swoją drogą śliczny, zadbany grubasek wierzchowy
wątek zamknięty
Rudzik , w sumie chętnie ale troszkę żal mi 100 zł na owijki które zaraz się zeszmacą i zaczną zwijać . Jakością polaru eskadrona jestem  bardzo zawiedziona niestety  🙁
wątek zamknięty
Fot jeszcze nie ma, widziałam je na żywo 🙂 Zieleń nie będzie jednak butelkowa, nazwa chyba dobrze oddaje kolor-eukaliptus 😉 I kojarzy mi się z cukierkami z krzyżykiem ( te eukaliptusowe w zielonym papierku). Tylko właśnie kolor samego cukierka, nie papierka 😉 Ehh, moje skojarzenia  😁
wątek zamknięty
equi.dream, kurde, ja pamiętam go jako ciemny zielony dość. Ale to już dawno było. Zresztą ja te oberżynę najbardziej polubiłam.
wątek zamknięty
Bez szału te nowe Anky... marzą mi się jakieś ciemne zielenie  w tych kolekcjach  🤔
A ja mam z dziś Hot Pinka i najbardziej męskiego wałacha w naszej stajni  😁

wątek zamknięty
[quote author=Budlejowe_love link=topic=93531.msg2160927#msg2160927 date=1408029336]
Rudzik , w sumie chętnie ale troszkę żal mi 100 zł na owijki które zaraz się zeszmacą i zaczną zwijać . Jakością polaru eskadrona jestem  bardzo zawiedziona niestety  🙁
[/quote]

Ja mam brązowe polarowe owijki Eskadrona, użyte już pewnie kilka-kilkanaście razy i są w zupełnie dobrym stanie. Ale 100zł za żadne owijki bym nie dała. Za czerwone Yorka (ze zdjęcia z mojego ostatniego postu) dałam chyba 40zł (za nowe w sklepie) i to moje ulubione owijki jeśli idzie o jakość i zawijanie. (: Plus rzepy w tych i w tych są spoko, a jak rzepy nie są spoko to nic nie jest spoko. To nawet dla mnie ważniejsza kwestia niż mechacący się polar, bo mam jedne owijki, gdzie rzep jest za krótki i póki nie doszyję go więcej, to spadają siwemu z nóg...

edit:
dairoxroxi, nie widzi mi się ten hot pink na Twoim siwym. Nie to, że niemęski, ale odcień dałabym bardziej pastelowy może, jeśli z różów...? Albo różowy pastel albo jakiś jaskrawy, dający po oczach róż. Np. http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/117/3735#i albo http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/13/2047#i. (:
wątek zamknięty
dairoxroxi, a moim zdaniem jest super! No i młody coraz ładniejszy! PS: nie chcesz sobie ciachnąć trochę tej tybinki? 🙂
RatiNa, ślicznie!
wątek zamknięty
dairoxroxi, szał! *.* kusisz, mój siwek chyba się na Ciebie obrazi 😁
wątek zamknięty
RatiNa, ale jej jest pięknie w tej łezce!

dairoxroxi, piękny odcień 🙂
wątek zamknięty
A ja się pochwalę wreszcie czymś w żywszych kolorach.
Brillant berry na Siwej 😀

wątek zamknięty
wabankowa, ładnie.

Ktoś ma cottona denim na koniu?
wątek zamknięty
Jaki czaprak na gniadoszka? Obecnie mam oceana, navy i szarego cottona ale nie pamiętam kolekcji i czuje niedosyt  🙄
wątek zamknięty
dairoxroxi  ładnie! 🙂

Ale ja daawno nie robiłam szmatofotek 🙂 aż trochę mi się za tym zajęciem zatęskniło 😀

Fuertowski w Bananie 🙂

na boku 880pxl. - mam nadzieje że nie rozjedzie forum 🙂

wątek zamknięty
chilloutxd Banana! Stworzony na gniade 🙂 Zdjęcie juliadna to pięknie pokazuje 😉

A do minie idzie wymarzony nici violet  😍 Polowałam na niego kilka lat i w końcu! Udało mi się zdobyć 2 szmatke z tej kolekcji,a cream jeszcze debiutu na koniu nie miał  😁
wątek zamknięty
juliadna, pięknie.
wątek zamknięty
RatiNa, fantastycznie wyglądacie 🙂
dairoxroxi, wabankowa, śliczne te wasze siwe cukiereczki w różu 😀
juliadna, pięknie!
wątek zamknięty
juliadna, drga mi powieka i zbieram szczękę z podłogi!!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.