Propo schockemohle... mam coach VS kupionego 3-4 lata temu i jest przegenialny, jako, że kupiłam w komplecie z nausznikami i owijami, które na koniu były raz, a czaprak tyram non-stop postanowiłam kupić też wersje DL, pod ujeżdżeniówkę. I przyszedł do mnie nowiótki i pachnący, ale to nie to! 🙁 Chudszy jakiś, materiał inny, bardziej sztuczny w odczuciu, pod spodem siatka, nie bawełna... nie wiem jak w użytkowaniu, ale póki co jestem nieco zawiedziona 🤔
Ma ktoś realne zdjęcia czapraka euro-star excellent waterfall z aktualnej kolekcji? Albo chociaż wie czy zdjęcia sklepowe dobrze oddają kolor? Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi :kwiatek:
Rany, jak wy to wszystkie (jest z nami jakiś pan?) robicie, że wasze konie tak grzecznie stoją w miejscu same. Mój zawsze idzie za mną krok w krok i nie ma opcji żeby strzelić fotkę 👿
monsun widziałam Super Light z tej samej kolekcji a kolorystyka jest taka sama co Excellent i na zdjęciach jest trochę bardziej jaskrawy (zależy od zdjęcia, pokaż konkretne zdjęcie, o które Ci chodzi)
Burza nie miał nigdy na sobie: Alt Rosy, Straw, impulsa Bordeaux, cottona Petrol, Brillanta Banana jeszcze Ruby, ale nie pamiętam czy robiłam fotki czy nie, mogłabym poprawić foty toffeego z owijami gelbowymi albo toffee, cały komplet madeira, hortensja ( bo nie pamiętam czy mamy jakieś foty)
Burza to hortensja, alt rosa to chyba ostatni komplet który na niego założę, szybciej straci jajka - chyba ;p kujka to kolejny będzie impuls specjalnie dla Ciebie 🙂 :kwiatek:
faith, a ja się wyłamię - wg mnie średnio w tym padzie 🙂 chilloutxd, w navy klasa, świetnie pasuje do twojego rudzielca, chociaż powiem szczerze, że ocean też mi się widzi. juliadna, jak zawsze wyglądacie dobrze, czy jest jakiś komplet, który mu nie pasuje? 😉