Raczej się nie udzielam, ale aż muszę napisać: tulipan, TO jest arcyszał. 😍 + Mam problem z kolorem na siwka w częściowej hreczce. 🤔 Jakoś mi się te brązowe plamki gryzą np. z szarym, czarnym, niebieskim, granatem... A to takie piękne kolory.
junona, pożyczone na testy siodło od forumowej efki - Equipe Emporio, świetne i gorąco polecam, tylko moje konie okazały się być szersze, niż się spodziewałam. Z przeróbką łęku cenowo wyszło by mi dość podobnie jak nowe. Super siodło na młode konie!
fin, ogłowie Premiere, naczółek zmieniony na BR, zestaw super, a cenowo nie zabija, znów w sam raz na młodziaka 🙂 Dokładnie tak jak u tulipana 🙂
halo, my się tu śmiejemy, że ten koń ma na imię Tfu-Tfu, bo każdy po kolei stwierdza, że niesamowity - tfu-tfu - zwierzak, niesamowita - tfu-tfu - głowa i jeszcze nigdy nie miał okazji z takim plastycznym i chętnym koniem - tfu-tfu - pracować. Dla mnie to spora rewolucja po Zombim Titaniku, nawiedzonym Skwarze czy super łagodnym i zawsze grzecznym Karolku. Suchy ma prąd i pazur, które w 100% pilnie i z entuzjazmem wkłada w robotę 😁 Przywiezienie kolejnego konia musiało w pewnym momencie kazać mi się zmierzyć z jedną trudną decyzją, ale w Sucharze jestem zakochana po uszy i ten stan trwa 😅
A kasztany są piękne w klasycznych kontrastach 🙂 Tak jak u tulipan.
Dzięki Olson i Livia, ale mój kary jest bardziej szary niż kary, wygląda jakby wiecznie był przykurzony 😉 więc średnio na nim wygląda np.: czerwony. Racja, że biały wygląda najlepiej, ale raczej mało praktyczny do codziennych jazd. Dość dobrze wyglądają żarówiaste kolory typu pomarańcz, żółć, zieleń. Ma ktoś zdjęcia swoich karusów w różnych kolorach ? 😉
Do kasztanów tylko granatowy 🙂 wyglądają ślicznie 🙂
Smalec a dziękuję 🙂 Teraz mam zagwozdkę bo ten komplet uwielbiam, a nie widzi mi się na ganiadym, ani karym.
kasik wawa ja mam karego. Nie szarego tylko czornego jak noc i za nic w świecie nie ubrałabym go w żadne oczodajne kolory. Najlepiej wygląda w białym, czarnym, beżu, ciemnym brązie i bordo 😉 Ewentualnie szary, ale to z kolei nie mój kolor 🙂
prawda, Harry's Horse 🙂 są ładne i w dobrej (moim zdaniem) cenie - 125 zł problem w tym, że to kolekcja limitowana. zamówiłam sobie granatowy, ale nie mam pewności czy dojdzie. zobaczymy 🙄
[quote author=kasik wawa link=topic=93531.msg2126427#msg2126427 date=1403689958] A co na kare polecacie?? 😉 😉 😉
na karym wszystko ładnie wygląda 🙂 a najlepiej to wiadomo, że biały 😉 ja na czarnego Everesta mam zielony, fioletowy no i must have - czerwony. [/quote]
Masz przechlapane bo na karym wszystkie kolory wyglądają dobrze 🤣
Quanta na Sucharku wszytko będzie dobrze wyglądać, nawet najgorzej dobrany kolor, bo patrząc na zdjęcia nie zwraca się uwagi na czaprak tylko na konia 😉
[quote author=Olson link=topic=93531.msg2126578#msg2126578 date=1403700194] [quote author=kasik wawa link=topic=93531.msg2126427#msg2126427 date=1403689958] A co na kare polecacie?? 😉 😉 😉
na karym wszystko ładnie wygląda 🙂 a najlepiej to wiadomo, że biały 😉 ja na czarnego Everesta mam zielony, fioletowy no i must have - czerwony. [/quote]
Masz przechlapane bo na karym wszystkie kolory wyglądają dobrze 🤣 [/quote]
Budlejowe_love, a tobie? 😉 Ja wychodzę z założenia, że twoja szmata, twój koń i to tobie się ma podobać. Dla mnie podany zestaw trochę smutny, ale z kiwi może rzeczywiście będzie lepiej. Ja bym w ogóle dała turkus do tej szarości, sama kiwi wzięłam, bo chciało mi się czegoś zielonego, ale coś mi jednak nie leży :P Kolor sam w sobie ładny, ale chyba coś w tym jest, że zieleń na koniu wygląda mało ciekawie.