Pan Srebrzysty (kimkolwiek jest) podał nazwisko i numer konta. Swoje? Kto to wie? Napisał historyjkę. Zawierającą dużo dziur. Czy prawdziwą? Nie wiemy. Jeśli prawdziwą: musi poczytać posty o treści " kogo stać na konia, tego i na postronek". Trudno. Koń to nie kot. Kosztowna zabawa. Jeśli zmyśloną: życzę wszystkiego najgorszego. Bo wyciąganie pieniędzy w ten sposób, nawet nieudana próba, odcina kiedyś, komuś możliwość uzyskania pomocy.
Ja z kolei nie uważam tego za poniżenie, moja matka raczej by się z tego śmiała 😉 Dalej trzymam się przy zdaniu, że ocenianie kogoś po e-mailu (przynajmniej kiedy ten nie jest szczególnie wulgarny) jest zachowaniem poniżej poziomu.
W ogłoszeniach ma podane woj. opolskie, a tu mamy pomorskie. 👀 dziwne że nie sprostował... zdjęcie gniadosza może każdy wrzucić. 😉 Tak samo zmyślić historyjkę. Co do maila, Tania i ikarina mają rację. Jak ktoś jest dorosły, to niech tak się zachowuje. To samo tyczy się podejmowania decyzji o zakupie konia, kupić łatwo, ale trzeba mieć kasę na utrzymanie zwierzaka. Wystarczy myśleć racjonalnie, a nie pod wpływem emocji, bo córeczka tak chciała. 😵
Miyako, dlatego się zasugeroealam tym filmikiem, który wstawiłam, bo były to zawody w Mosznej (woj. opolskie), ale konia osobiście na oczy nie widziałam, wiec nie potrafiłam ocenić,czy to ten sam...
A gdzie zdjęcie sarkoida? 👀 Kamphora miała kiedys strasznie wielkiego na uchu ale wypaliłam maścią i wyrwałam i nigdy nic sie nie babrało, zadne tem cuda maści i wianki nie były potrzebne. Na copd to się siano moczy.
Ciekawe ze się Srebrzysty czy jak mu tam nie odezwał od dwóch czy trzech stron :P
Odnosnie córeczek i koni, to moja córeczka nie dostała konia do tej pory, chociaz mamusia ma całe mnóstwo... 😀iabeł:
uważam, jak część osób, że jednak adres email powinien być odpowiedni, tzn lowelas to sobie może być, ale na sympatii.pl, a do celów formalnych, urzędowych, praci i tak jaktu powinien być inny, w końcu jednak świadczy trochę o nas, bo z jakichś przyczyn go wybraliśmy w koncu
Mnie dziwi ze ludzie w dzisiejszych czasach jeszcze wierzą w naiwność darczyńców😉 Czego sie autor spodziewał? Mnóstwa przelewów? Czy raczej tego ze po podaniu adresu ktoś go sprawdzi?
a ja obawiam się, że przez to że konto jest wszędzie podane to znajdą się jakieś łepki, które nie przeanalizują tylko wyślą... grosze bo grosze, ale pewnie coś poleciało :/
Mnie dziwi ze ludzie w dzisiejszych czasach jeszcze wierzą w naiwność darczyńców😉 Czego sie autor spodziewał? Mnóstwa przelewów? Czy raczej tego ze po podaniu adresu ktoś go sprawdzi? tez tak mysle:/
Pan Srebrzysty zobaczył że na historię o Eterze użytkowniczki tyskakonik odpowiedziało pełno osób i w dodatku przelali jej pieniądze więc stwierdził że jego historia też nas urzeknie.. żałosne, tym bardziej że nikt go nie zna , a zalogowany jest u nas od 3 dni...
Dziwne,ze moderator nic z tym nie robi:/ Od czego on jest??
Nazwa wyświetlana: Andaluzja Data rejestracji: Grudzień 31, 2013, 13:54:26
jesteś tu dość krótko, więc sprzedam Ci niezły sekret. u nas bida i nie ma automatów. za hasłem "moderator" kryje się człowiek. człowiek nie siedzi tu 24/7 i napewno zrobi coś jak coś zrobi 😉
Isabelle, widząc odpowiedzi i reakcje użytkowników w tematach można by stwierdzić, że niektórzy "zwykli" użytkownicy interweniują znacznie szybciej niż sama moderacja. Może warto byłoby co niektórym nadać uprawnienia 😁