Facella- Chcialam tylko znalezc wszystko zgromadzone w jednym miejscu z wypowiedziami, recenzja, cena I ile lat posluzylo.. bo czegos takiego nie znalazlam... 🙁 a wieki by mi zajelo czytanie o kazdym pojedynczym sprzecie. Fajnie by bylo jakby kazdy wstawil zdjecie swojego ulubionego sprzetu jezdzieckiego z wyjasnieniem dlaczego warte bylo kupna..
WIE KTOS MOZE CZY ISTNIEJE WATEK O NIEDROGICH, FAJNYCH SPRZETACH, KTORE POSLUZA ...? bo o takie cos wlasnie mi chodzi... zeby zgromadzic podstawowe informacje
Doker, prędzej znajdziesz interesujący Cię produkt w wątku o danej kategorii produktów, niż w takim, gdzie są wszystkie. Poza tym jest wyszukiwarka. A na swoje pytanie dostałaś już wcześniej dwa linki.
Tania- limit nie wyczerpany .. tyle razy drogi sprzet okazal sie kompletnym dnem, dlatego czasem lepiej zainwestowac w pewniaka (ktory nie zawsze musi kosztowac majatek) 🙂
Facella- nie szukam jednego produktu (konkretnego) tylko szukam sprzetow od odziezy jezdziekciej po siodl/oglowia w ktore warto zainwestowac, albo takie ktore kosztuja smieszne kwoty a warto kupic🙂 a wiem ze takie sa..
W kazdym razie jak moge usunac watek? Dawno mnie tu nie bylo... I mam z tym malutki problem:P
[quote author=Doker link=topic=93174.msg19 45806#msg1945806 date=1386433803] Tania- limit nie wyczerpany .. tyle razy drogi sprzet okazal sie kompletnym dnem, dlatego czasem lepiej zainwestowac w pewniaka (ktory nie zawsze musi kosztowac majatek) 🙂 [/quote] Limit mojej cierpliwości. To DUBEL!