Forum konie »

wasze sprzety- czyli w co warto zainwestowac

P.S nie wiem czy taki watek jest, ale bylby dla mnie pomocny:

Piszcie z jakich sprzetow jestescie zadowoleni/ ile Wam posluzyly. Ja pierwsza🙂

Bryczki fouganza! najlepsze jakie tylko moga byc sluzyly mi 5 lat I tylko od przytycia poscil szef na tylku😀 koszt do 70-150 zl

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] dublowanie watkow
wątek zamknięty
po wpisaniu w wyszukiwarkę ,,czego nie kupować" http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,1956.0.html
wątek zamknięty
wątek zamknięty
oo dziekuje, myslalam ze takiego watku nie ma. Moze mi ktos podpowiedziec jak usunac moj wpis?
wątek zamknięty
Poza tym jest masa wątków o poszczególnych sprzętach: bryczesy, buty, siodła, popręgi, ogłowia itd. itp.
wątek zamknięty
Facella- Chcialam tylko znalezc wszystko zgromadzone w jednym miejscu z wypowiedziami, recenzja, cena I ile lat posluzylo.. bo czegos takiego nie znalazlam... 🙁 a wieki by mi zajelo czytanie o kazdym pojedynczym sprzecie. Fajnie  by bylo jakby kazdy wstawil zdjecie swojego ulubionego sprzetu jezdzieckiego z wyjasnieniem dlaczego warte bylo kupna..

WIE KTOS MOZE CZY ISTNIEJE WATEK O NIEDROGICH, FAJNYCH SPRZETACH, KTORE POSLUZA ...? bo o takie cos wlasnie mi chodzi... zeby zgromadzic podstawowe informacje
wątek zamknięty
Doker, prędzej znajdziesz interesujący Cię produkt w wątku o danej kategorii produktów, niż w takim, gdzie są wszystkie. Poza tym jest wyszukiwarka. A na swoje pytanie dostałaś już wcześniej dwa linki.
wątek zamknięty
Zainwestować. Hi. Hi
p.s limit wyczerpany
wątek zamknięty
Taniu, bądź miła i grzeczna  😀iabeł:
wątek zamknięty
Tania- limit nie wyczerpany .. tyle razy drogi sprzet okazal sie kompletnym dnem, dlatego czasem lepiej zainwestowac w pewniaka (ktory nie zawsze musi kosztowac majatek) 🙂
wątek zamknięty
Facella- nie szukam jednego produktu (konkretnego) tylko szukam sprzetow od odziezy jezdziekciej po siodl/oglowia  w ktore warto zainwestowac, albo takie ktore kosztuja smieszne kwoty a warto kupic🙂 a wiem ze takie sa..

W kazdym razie jak moge usunac watek? Dawno mnie tu nie bylo... I mam z tym malutki problem:P
wątek zamknięty
[quote author=Doker link=topic=93174.msg19
45806#msg1945806 date=1386433803]
Tania- limit nie wyczerpany .. tyle razy drogi sprzet okazal sie kompletnym dnem, dlatego czasem lepiej zainwestowac w pewniaka (ktory nie zawsze musi kosztowac majatek) 🙂
[/quote]
Limit mojej cierpliwości. To DUBEL!
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.