Dziewczyny czy któraś mogłaby mi polecić jakiś fajny zestaw pędzli syntetycznych ? Czy może lepiej samemu skompletować np Hakuro ? I jak jest z używaniem syntetycznych ? Jest duża różnica w porównaniu do naturalnych ?
Potrzebuję dobrego korektora rozświetlającego pod oczy, możecie coś polecić? :kwiatek: Czekam na peggy sage, ale zanim będę na targach to jeszcze trochę, a wyglądam jak zombie 🙁
vodka Ja używam Hakuro i jestem z nich bardzo zadowolona 🙂 Uważam, że dobrym pomysłem jest kupowanie pojedynczych pędzli, ponieważ będziesz miała w swojej kosmetyczce tylko te, z których faktycznie korzystasz, a w zestawach nie zawsze dostajesz to, co przydatne konkretnemu użytkownikowi. Ale to tylko punkt widzenia osoby, która pędzli używa w bardzo podstawowym zakresie.
Ja czekam ze wszystkimi zakupami na kupony Elle 🤣 chociaż jeszcze nie wiem skąd wezmę tyle kasy 😂
Ostatnio zakupiłam pierwszy raz sztuczne rzęsy na spróbowanie. Myślałam, że totalnie nie będę potrafiła ich założyć, a w sumie to nie takie trudne i wyglądają super 😍 Tylko nie wiem, czy te naklejane mają jakiś wpływ na prawdziwe czy można kleić codziennie?
Pauli żę Hakuro jest ok to w sumie wiem, chętnie zamówiłabym nawet jakiś zestaw, niestety nie znalazłam takiego, żeby były same syntetyczne pędzle. Pędzle wykorzystywałabym baaardzo amatorsko więc chyba zdecyduję się na Sunshade Minerals 🙂 Okazało się, że znajoma też je ma no i bardzo polecała więc chyba zaryzykuję 🙂 Kiedy ważne są kupony z Elle ?
O super, to i ja się załapię na mały shopping 😀 Syntetyki chcę ze względu na hmm poglądy, pozyskiwanie włosia do pędzli naturalnych itp. (wiecie, wege i te sprawy 😉 ) Dla mnie pewnie nie będzie większej różnicy czy będę używać syntetyków czy naturalnych, a sumienie będzie spokojniejsze 🙂
Szepcik takie jak kreski eyelinerem? Ile kosztowac moze taka przyjemnosc? :kwiatek:
Z tego, co widzę na stronie kliniki w Krk w której moja mama robiła sobie brwi, to kreski są zagęszczeniem linii rzęs, takie są najtańsze, i dekoracyjne. Za pierwszy zabieg to 350 - 500 zł, za pierwszą poprawkę ok 200 zł, za drugą 270 - 370.
zonk dla mnie sposób pozyskiwania włosia też jest średnio jasny więc na wszelkie wypadek celuję w syntetyki 🙂 Myślę, że trzeba by było do nich napisać, żeby dowiedzieć się co i jak
madmaddie, ja na eyeliner żelowy czekałam około 2 lat... Są też produkty, które pewnie się nie pojawią (jak seria FIT- podkłady i pudry). Szczerze- wątpię, żeby wprowadzili tę paletę do regularnej sprzedaży w PL... może na allegro będą 🙂