Chcielibyśmy poinformować o weekendzie darmowej dostawy w sklepie www.ladymakeup.pl/sklep/. Już w najbliższy weekend będziecie mieć doskonałą okazję do kupienia wymarzonych kosmetyków lub akcesoriów do makijażu nie ponosząc kosztów wysyłki!
Kilka ważnych informacji:
Czas trwania promocji: od piątku 23 Maja od godziny 15😲0 do niedzieli 25 Maja do godziny 23:59 W promocji biorą udział zamówienia po przedpłacie. (zwykły przelew, PayPal, PayU. Liczy się data i godzina złożenia zamówienia.) Dotyczy wysyłki do Polski za pomocą: Paczkomaty InPost, Kurier Siódemka. Czas realizacji (od zaksięgowania płatności do wysyłki) zamówień może się wydłużyć do 3 dni roboczych. Minimalna kwota zamówienia: 20 zł
Do Inglota mi wyjątkowo nie po drodze, spirytusu nie dodam, gliceryny nie mam 😵 W sumie nie jest on mi pilnie potrzebny, jak poleży jeszcze trochę, to go uratuję? Czy już śmietnik?
Ja odratowałam jakiś stary tusz dzięki kąpieli wodnej. Wystarczy ze włożysz go do gorącej/gotującej wody żeby leżał przez jakiś czas, powinno choć trochę pomóc.
help. Skoczył się mój ulubiony korektor, który był edycją limitowaną. Potrzebuję na już czegoś w kremie/płynie, DOBRZE KRYJĄCEGO (sino niebieskie podkówki) i nie zbierającego, a przynajmniej nie uwidaczniającego zmarszczek (czyli jak najmniej efektu pudrowego). Co polecacie :kwiatek: ? Nie znam się na drogeryjnych korketorach.
Dziewczyny, potrzebuję jakiejś sprawdzonej, lekkiej bazy pod makijaż, takiej, która nie będzie podkreślała suchych skórek i zapobiegnie wchodzeniu podkładu w pory. Cerę mam raczej ze skłonnością do podrażnień i przesuszeń. Macie jakiś pomysł?
Dziewczyny, potrzebuję jakiejś sprawdzonej, lekkiej bazy pod makijaż, takiej, która nie będzie podkreślała suchych skórek i zapobiegnie wchodzeniu podkładu w pory. Cerę mam raczej ze skłonnością do podrażnień i przesuszeń. Macie jakiś pomysł?
Dla mnie Sephora też była średnia, zarówno jakaś rozświetlająca i taka w buteleczce z pompką.
Ideałem było MUFE, ja akurat chciałam coś na zaczerwienienia i zielona była super. Ale cena to ok 180 zł za 30 ml z pompką, czyli i tak się całości nie wygrzebie - a już po próbce stwierdziłam, że nie jest to zbyt wydajny kosmetyk, i odpuściłam.
Bazę Clinique taką nową, w małej tubeczce próbowałam i była do kitu.
Ponoć fajnie maskuje pory baza Benefit-u, ale nigdy nie próbowałam.