W Biedronce pojawiły się różne kosmetyki za grosze 😀iabeł:
Ja zakupiłam krem BB z Under Twenty - wreszcie znalazłam jakiś, który nie jest dla mnie za ciemny! Zastanawiałam się też nad korektorem pod oczy z Eveline 8 w 1, ale raz - nie miałam tyle pieniędzy, dwa - był tylko jeden kolor, nude i nie było testera..., trzy - nie wiem, czy warto. Jakieś opinie o nim?
Ponadto są róże, cienie, kredki, błyszczyki, lakiery, większość z Bella, masę podkładów różnych firm, jakieś płyny micelarne, kremy, henna do brwi, samoopalacze i coś wg mnie bardzo fajnego - serum do rzęs na dzień (7ml) i regenerujący krem na noc (10ml) z L'biotica po 8 zł sztuka. Zastanawiałam się nad tym serum, bo wydaje się niedrogie, ale mam parę pytań: stosowała któraś z was, warto? Na ile starcza 7ml? Na opakowaniu jest napisane, że należy stosować przez miesiąc i nie wiem, czy starczyłoby jedno opakowanie.
Widziałam też zestaw pędzli (do różu, pudru, cieni i brwi) za 25 zł, czyli ok. 6 zł za jeden. Ciekawa jestem, jak z ich jakością.
Edit: tutaj jest gazetka:
http://www.biedronka.pl/pl/press,id,60,title,odkryj-w-sobie-gwiazde ale chyba nie wszystko w niej jest.