Forum towarzyskie »

Perfekcyjny makijaż

Martuha, często jest -20%, ale na produkty Sephorowe. Czasami 3 za 2. Przeceny jakieś były po świętach BN :P
Na co się czaicie w tym tygodniu, ja chyba zbankrutuje na szminki  🤔wirek:
Ja na lakiery do paznokci... Mam ich pełno, a jak maluję, to i tak na czerwono ;p
ksan, ja właśnie na sephorowy podkład mineralny się czaję, bo mam już końcówkę.
Chciałabym uniknąć sytuacji, że kupię go za normalną cenę, a 3 dni później będzie promocja :P
czy w Polsce można gdzieś dostać taki błyszczyk Victoria's Secret http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18425
dostałam kiedyś taki od kuzynki z zagranicy i był to mój najlepszy
Ja na lakiery do paznokci... Mam ich pełno, a jak maluję, to i tak na czerwono ;p

Ja też się na lakiery czaję, mam już koralowy, morski i szarobeżowy, maluję nimi na zmianę i już mi się nudzą  😁

Btw, polecam lakiery z Wibo, najtańsze, były ostatnio przecenione na 3zł. Pomalowałam dwie warstwy i wytrzymały tydzień z paroma odpryskami na dwóch paznokciach, w tym czasie codziennie zmywałam naczynia i byłam 3 razy w stajni, czyszczenie, robienie paszy, napełnianie siatek i inne takie też przetrwały.

Mam nadzieję, że po południu coś jeszcze zostanie...
Ja widziałam takie kuleczki do wtopienia i będę polować 😁 Dobrze, że są matury, to pójdę od rana 😁
hanexxx, może w ich sklepie w Warszawie w Zlotych Tarasach? 😉
hanexxx, może w ich sklepie w Warszawie w Zlotych Tarasach? 😉

ciut nie moje tereny 😉 łudziłam się że może jakaś drogeria ma tą firmę w swojej ofercie 😉
A jakie matowe szminki polecacie z rossmanna?
robakt, fajne są z Rimmela z serii od Kate Moss 🙂
mi seria Kate Moss nie podeszła, są bardzo suche i takie wrażęnie sprawiają na ustach niezależnie od tego czy nakłądane są na pomadkę ochronną czy nie.
Mam jedną i bardzo mi się podoba jej matowość właśnie, a z Carmexem jako podkład nie wysusza aż tak bardzo.
I chyba właśnie na nią się skuszę. Szukam czerwonej matowej pomadki na specjalne okazje. Mam zamiar dzisiaj kupić pomadkę Eliksir z Wino na co dzień. Nie wiecie czy odżywki do paznokci też podlegają promocji?
Jeśli stoją w szafach z lakierami to tak🙂
czy w rossmannie lub innej drogerii można dostać błyszczyki Loreal glam shine fresh? Chodzi mi w szczególności o ten pierwszy - niebieski czyli nr 600 aqua curaco (taka niebieska poświata nie wygląda jakoś dziwnie na ustach, wręcz wcale nie widać niebieskiego koloru ale za to zęby wyglądają przy takiej zimnej barwie na bielsze 😉)

kupiłam kredkę cielistą do oka, i powiem szczerze - jak dla mnie wygląda to bardzo nienaturalnie...  🤔
Thymos, a jaką kupiłaś?
Ja wróciłam z porannych zakupów z trzema lakierami. A gdzie tu do końca promocji... 😜
hanexxx
Ja w mały Rossmanie, najbliżej domu widziałam te błyszczyki, nawet dziś się nad jednym zastanawiałam (pierwszy od prawej), daje piękny połysk i ma cudny brzoskwiniowy kolor.

Póki co wyszłam dziś z Rossmana ze szminką Rimmela moisture renew i powiem wam, że jest bardzo fajna, miękka, nie przesusza ust (mam z tym spory problem), daje lekki połysk, coś mi się wydaje, że polubię się z nią na dłużej 😉

Ale chciałabym jeszcze jakąś pomadkę lub błyszczyk w odcieniu koralowo-pomarańczowym, wszystkie, które dziś oglądałam były niesamowicie oczodajne, a potrzebuję czegoś na co dzień.

Przydałby mi się jeszcze morski lub turkusowy lakier do paznokci, macie jakieś pomysły?
Ja kupiłam dwie pomadki z Rimmela: 10 z tej serii Kate i chyba kultowa już Airy Fairy, będzie idealna na co dzień.
Z lakierów wzięłam ten zielony z Wibo, matowy top coat, odżywkę z Wibo i koralowy z Rimmela,  za wszystko zapłaciłam niecałe 40 złotych.
Pauli bo teraz jest promocja na kolorowkę do ust, tak? Kurcze własnie nie wiem czy ten niebieski Loreal jest dostępny bo jakoś nigdy nie trafiłam :/

w ogóle mam pytanie 😉 jak sądzicie, czy jak pomaluję usta na czerwono mając na zębach aparat (metalowy) to nie będę wyglądała jakoś dziwnie? 😉 strasznie podobają mi się czerwone usta w chłodnym odcieniu jednak nie wiem czy z aparatem dobrze będzie to wyglądało  😕
Jak mam skrócić ten link?
hanexxx
Ja akurat niebieskiego nie widziałam.
Tak, do 11.05 jest promocja na kolorówkę do ust, lakiery i odżywki do paznokci.

robakt
Chyba jest w nim błąd, bo nic się nie wyświetla.
W edycji posta masz ikonkę "umieść odnośnik, trzecia od lewej w drugim rzędzie 😉
Skrócony link powinien wyglądać tak:  [url = adres strony ] nazwa odnośnika [ /url ]
Tylko bez spacji 😉
Próbuję działać na telefonie, bo taki rozjechało forum, że nie mogę na laptopie edytować.
Nie dasz rady zmniejszyć ekranu ctrl i - ?
Na tak proste rozwiązanie nie wpadłam, dzięki za pomoc  :kwiatek:
a ja kupiłam Maybelline Color Whisper w kolorze 130 i się zdziwiłam. myślałam, że będzie mocno różowa, a wyszła całkiem naturalnie, nawet lepiej 😁

hanexxx, szukałam kredki dla siebie i taka z Lumene w kolorze 12 Peach ma w komentarzach i na wizazu dobre opinie jako kredka na linię wodną 😉 jeśli jeszcze szukasz jakiejś.
Ja kupiłam jakiś czerwony błyszczyk z Wibo, bo uznałam, że szminki kolejnej nie kupię - znów będzie za mocna i znów będę się źle w niej czuła. I powiem wam, że to był bardzo dobry wybór!
3 lakiery zdobyłam, na jeden czaiłam się już od dawna, ale czekałam na promocję  😁
calore szukam ale chyba kupię kredkę z Vipery 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się