Forum konie »

Prośba o wypełnienie ankiety

Witajcie, Piszę pracę mgr o dolegliwościach bólowych u jeźdźców, w tym celu na podstawie wątku "Tu strzyka..." stworzyłam ankietę. Jeśli po wypełnieniu jej będziecie mieć jakieś uwagi, chętnie wysłucham i postaram się je wykorzystać. 🙂 Skierowana jest do wszystkich osób uprawiających jazdę konną. Będę wdzięczna za rzeczowe i zgodne z rzeczywistością wypełnienie jej, jest anonimowa więc bez obaw. Im więcej osób ją wypełni tym lepiej, więc jeśli znajdziecie chwilkę na rozesłanie jej znajomym jeźdźcom, będę bardzo bardzo wdzięczna🙂 Dziękuję z góry!

oto link:
http://moje-ankiety.pl/respond-54465.html

:kwiatek:

Jeśli umieściłam w błędnej części forum wątek to z góry przepraszam, zależy mi na jak największej ilości odpowiedzi.
PS. Jeśli osoby czytające ten wątek miałyby dostęp do literatury, która mogłaby pomóc w napisaniu pracy o dolegliwościach bólowych u jeźdźców, na kierunku fizjoterapia, będę bardzo wdzięczna za pomoc! Artykuły naukowe, książki, zarówno polskie jak i zagraniczne. Dzięki🙂
W ,,aktualnym zajęciu" brakuje ,,bezrobotny". Nie mam co zaznaczyć  😉
ja wypelnilam🙂
..poszło🙂

powodzenia
wypełniłam. 🙂
Wypełnione, powodzenia.
Nie spodziewałam się aż 70 wypełnień w ciągu jednego dnia, dzięki wielkie Wam wszystkim!!  :kwiatek:

Również wypełniłam : )
wypełniłam, powodzenia na obronie  🙂
wypełniona 😉
W pytaniu ile uprawiam jazdę konną nie mam co zaznaczyć bo jest rok a potem od razu 5-10 lat 🙂
Wypełniłam. 😉
Witam ponownie, ze względu na błąd jaki wkradł się w poprzednią ankietę, wielu wyników ni jestem w stanie uwiarygodnić. Zabrakło mi paru najważniejszych pytań, które okazują się niejednokrotnie kluczowe w interpretacji. Serdecznie zapraszam wszystkich biorących udział w poprzedniej ankiecie aby wypełniły ten króciutki uzupełniający kwestionariusz. Wyniki, jak poprzednio, posłużą do napisania pracy magisterskiej z kierunku Fizjoterapia, dotyczącej dolegliwości bólowych u jeźdźców. Jednocześnie przypominam, iż każdy wypełniający ankietę zgadza się na użycie swoich wyników w badaniu. Ankieta jest anonimowa. Pozdrawiam🙂

http://moje-ankiety.pl/respond-59413.html
Wypełniłam 59413. Oprócz strony z grupami wiekowymi pojawiło się tylko pytanie o anglezowanie. Taka krótka?
Mnie też to zdziwiło. Poczułam się jakby ktoś myślał, że jesteśmy idiotami 🙂🙂🙂
tu niby fajna ankieta z mądrymi pytaniami, a tutaj buch. To tak, jakby autor nie wiedział jak się anglezuje, i chciał się upewnić:P
Zdziwiłabyś się ile osób nie wiem, wystarczy zobaczyć na wyniki 🙄
Zastanawia mnie  czy nie wyświetliły się dalsze pytania czy było tylko to 1.
Masz rację.
Chyba niepotrzebny był mój wpis...
też się zdziwiłam, ale wypełnione 🙂
i wcale nie mało osób nie wie na którą nogę anglezować  😉
Faktycznie brakuje pytań o dolegliwości , ale to z anglezowaniem to jest akurat pytanie weryfikacyjne - jak klikniecie w wyniki, jest napisane, że chodzi o to, żeby tylko jeźdźcy wypełniali.
wypełniłam. w pytaniu o siodło nie ma,ze  niedopasowane i do konia i do jeźdźca..i w pytaniu o ile godzin tygodniowo jeździsz nie ma ,że mniej niż raz w tygodniu. (nie jeżdżę regularnie, więc średnio tygodniowo wychodzi mniej niż godzina 😉 )
wypełniłam. w pytaniu o siodło nie ma,ze  niedopasowane i do konia i do jeźdźca..i w pytaniu o ile godzin tygodniowo jeździsz nie ma ,że mniej niż raz w tygodniu. (nie jeżdżę regularnie, więc średnio tygodniowo wychodzi mniej niż godzina 😉 )

czyli jest więcej niż jedno pytań?

czy wypełniałaś pierwszą ankietę?  🙂
Wypełniłam  😉 Musiałam co prawda zaznaczyć odpowiedź "Jeżdżę 5-10 lat" co nie jest zgodne z prawdą ale jest blisko (jeżdżę 4 lata).
Powodzenia 🙂
Wypełniłam. Ale miałam z 'końskich' tylko jedno pytanie, o ten kłus..
Kochani to jet ankieta uzupełniająca poprzednia🙂 W poprzedniej ankiecie były pytania o dolegliwości, była ona rozbudowana i wciąz możecie ją wypełniać. Zabrakło mi tam tylko pytań o wagę w wzrost, które są niezwykle istotne (jak ja mogłam od początku o nich zapomnieć...) 🙂. Chodzi tu o stworzenie ogólnego zarysu wzrostu i wagi (a co za tym idzie BMI) w poszczególnych grupach wiekowych, które potem odniosę do wniosków wynikających z pytań szczegółowych. Wiem że najlepiej byłoby mieć obraz konkretnych przypadków, ale niestety za gapowe się płaci i trzeba sobie jakoś radzić 😉

Pytanie o anglezowanie służyło weryfikacji czy wypełnia osoba jeżdżąca konno, mająca o tym pojęcie. Ankietę udostępniam także w innych miejscach, w których niekoniecznie już będą ją wypełniać tylko osoby jeżdżące. Podsumowując wyniki poprzedniej ankiety natrafiłam na szereg kwestionariuszy, w których odpowiedzi kupy się nie trzymały i widać było że ktoś zaznaczał od tak jak mu się podoba, co mi bardzo utrudniło sprawę oraz zabrało mnóstwo czasu. Stąd pomysł o weryfikacji - od razu będę wiedziała których ankiet użyć a których nie 😉 Może samo pytanie nie trafione zbyt dobrze.

Ponadto zachęcam wszystkich do czytania ze zrozumieniem oraz w ogóle przeczytania WSZYSTKIEGO co pisze i tutaj w poście z linkiem do strony, a także informacji na samej stronie ankiety, zanim się wypowiedzą.

Pozdrawiam 😉

Edit - jeśli chodzi o pytania poprzedniej ankiety - zdaję sobie sprawę, że niektóre pytania są troszkę niedopracowane, ale niestety moja praca jest już na tym etapie że nie mogę nic z tym zrobić. Jeśli chodzi o pytanie o regularność jazd - rzadziej niż raz w tygodniu właściwie nie ma dla mnie znaczenia bo tak rzadka jazda rzadko będzie powodowała trwałe dolegliwości. 🙂
Stąd pomysł o weryfikacji - od razu będę wiedziała których ankiet użyć a których nie 😉 Może samo pytanie nie trafione zbyt dobrze.
Ponadto zachęcam wszystkich do czytania ze zrozumieniem oraz w ogóle przeczytania WSZYSTKIEGO co pisze i tutaj w poście z linkiem do strony, a także informacji na samej stronie ankiety, zanim się wypowiedzą.

Faktycznie nietrafione 🙂 Pytanie jakie byłoby lepszą weryfikacją.
1.3% 1 Mężczyzna
🤣 Standard
Witajcie ponownie!
Ponieważ mam problemy z wynikami poprzedniej ankiety a właściwie dwóch, mam do Was serdeczną prośbę: Wypełnijcie ankietę jeszcze raz - jest ona nieco skrócona, bardziej dopracowana i nie podzielona na dwie. Ułatwi mi to pracę niesamowicie, a przyznam że powoli nóż na moim studenckim gardle się zaciska 😉 Z góry dziękuję i podaję link do ankiety!

http://moje-ankiety.pl/respond-69334.html

:kwiatek:
Wypełnione 😉
wypełnione
ale moja uwaga:
od ilu lat uprawiasz jazdę konną.... w podziałce lata nie powinny się dublować. Chcąc zaznaczyć równe 20 lat, mam do wyboru 10-20 i 20-30.
Taggi, słuszna uwaga. Wciąż jeszcze znajduję niespodzianki, jakie ta strona mi zafundowała przy przerabianiu poprzedniej ankiety i to jest jedna z nich.
ja tylko mialam problem z miasto-wies (bo jestem z miasta, na wsi jestem od jakiegos czasu i to przeplatajac z miastem)
no i aktywnoscia .... bo raz jestem w ruchu - w sezonie czy w czasie projektów, a poza tym -glownie biuro i auto= siedze... i jak tu podac albo-albo 😉 instruktor tez czesto tylko siedzi/stoi - nie ma porównania do zawodowego jeźdźca które po iles godz dziennie jeździ....

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się