Nigdzie nie mogłam znaleźć bluzek o takim kroju, jaki sobie wykreowałam w głowie. Dzisiaj znalazłam dwie. W lumpeksie. W moim rozmiarze. Zapłaciłam 2 zł. Jak tu się nie cieszyć? 😎
Wczoraj i przedwczoraj jak poszłam z dziećmi na sanki do lasu pierwszy raz od nie pamiętam kiedy szczerze śmiałam się na głos, spontanicznie i na prawdę szczerze - cudownie!
Ikarina, to nawet nie o to chodzi, bo mamy hale i można nawet w nocy jeździć, tylko ja mam też inne zobowiązania 😉 i nie zawsze mogę zostać dłużej czy przyjechać wcześniej.
madmaddie i spółka, serio widzicie wiosnę? Bo w Warszawie zacina zmrożonym śniegiem, jest -2, wieje i w ogóle paskudnie. W ogóle nie czuję wiosny, w sumie jest początek lutego - kieedyś rok w rok było o tej porze -20 🙂
Cieszy mnie, że kupiłam puzzle i że dieta mi dobrze idzie, chyba pierwszy raz ever wytrwałam dłużej niż tydzień.
Cieszą mnie konie, które obecnie jeżdżę - pracują tak cudownie 😍 😍 😍 z jednej strony nie chciałoby się zsiadać, a z drugiej aż szkoda mi je męczyć długą jazdą 😁
Dzisiaj cieszy mnie to, ze po tygodniu totalnego rozgardiaszu w końcu rozpoczęła się majówka. Do tego dotarła moja książeczka- główny temat odpoczynku pod mega wdzięcznym tytułem 😁
Cieszy mnie to, mam nadzieję że inni wezmą z niego przykład. Osobiście cyrk toleruję, ale bez udziału zwierząt.Nawet jeśli są tresowane na klikierze i z ogromną miłością.
Facebook. Grupa - oddam przyjmę konia, komentarze pod zdjęciem konia do oddania. Dziewczynka; Dzień dobry ja w sprawie tej klaczy ja ją chętnie wezmę na sto procent tylko proszę o kontakt telefoniczny Odpowiedz; Stella raczej nie weźmiesz 😉 mama wszystko widzi
Cieszy mnie lato 🙂 Wodowanie psa, pożeranie pestek słonecznika, malin i porzeczek dzień w dzień, chodzenie do pracy przez piękny zielony (pieprzony) Żoliborz... No jest naprawdę tak zwyczajnie pozytywnie 🙂!
Znacie to uczucie, gdy wracacie do domu z nowymi kosmetykami, nie mogąc się doczekać aż wasz makijaż olśni wszystkich? Jest na świecie lepsze. To, gdy wychodzisz przed dom o świcie, gęsta mgła na łące wygląda jak złota łuna, po niebie suną różowe chmurki, a dookoła zapach malin miesza się z zapachem rumianku. I akumulatorki ładują się momentalnie na cały dzień, aż ma się ochotę zdjąć buty i pobiegać na boso po mokrej trawie 🙂
Mnie tez cieszy lato! I slonce i piwkowanie na urlopie! Jakos latem powrot do pracy nie jest tak straszny jak zima. I codziennosc mnie cieszy, taki spokoj zycia z dnia na dzien bez patrzenia daleko w przyszlosc i zmartwien. Fajne takie cos.