Ja niestety dopiero z internatu wróciłam, więc jutro wyślę kartki - na ostatni dzwonek 🤬 hedonistka dziękuję, przed sekundą dostałam od Ciebie kartkę, jest piękna 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 12 grudnia 2013 12:42
Prosto po pracy lecę na poczte 🙂 Przepraszam, że tak późno, ale u mnie poczta jedynie w czwartki i piątki jest otwarta dłużej
Ja w tym roku niestety nie dałam rady sama zrobić kartek: mam bardzo dużo zamieszania w związku z planowanym otwarciem firmy. Ale życzenia z serca będą.
Teli ale mi frajdę zrobiłaś :kwiatek😀zięki wielkie!! Carmen- kartka świetna🙂 dziękuję jutro wstawię zdjęcia🙂 Dzięki dziewczyny🙂 Moje kartki też już w drodze🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 13 grudnia 2013 14:39
hedonistka, dziękuję za kartkę i życzenia :kwiatek:
Melduje, ze dotarla dzis do mnie kartka od In. i Liama :kwiatek: Moje dopiero w poniedzialek albo we wtorek poleca, ale absolutnie sie tym nie martwie, bo ja zawsze priorytetem wysylam 😀
Moje kartki podobno poszły dziś po południu(tak deklaruje moja mama, bo do 19 byłam w szkole) więc mam nadzieję że po weekendzie dojdą. W poniedziałek dostanę kartki, bo mój brat wziął je ze sobą do Wrocławia gdyż "zapomniał" mi ich przekazać 🙂
Ja swoje wrzucę do skrzynki jutro. Na razie czekają zaadresowane i z naklejonymi znaczkami. Zabawne jest to, że leżały na półce jakieś 3 tygodnie i nagle mnie olśniło, że trzeba je wysłać 🙄