Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Chainsy, bardzo, ale to bardzo dziękuję Ci za przepiękną kartkę świąteczną wraz z życzeniami!  Bardzo dziękuję, szalenie mi się podoba i dziękuję też za prezencik 🙂
Jara fota fota! 😀

Ja jestem właśnie w trakcie tworzenia projektów do kartek 😉 Wyślę niestety późno, ale do piątku na pewno :kwiatek:
moje zapakowane, zaklejone, jutro z rana polecą! 🙂 🏇
jak dostaną moje dziewczyny to proszę pisać! 😉
JARA Nie masz pojęcia jak się cieszę, że Ci się podoba 🙂
Dostałam już pierwszą kartkę od Ssstokroteczki dziękuję bardzo! Kawał świata do mnie miała 🙂  😅
Ode mnie karteczki polecą jutro w świat.
Mam nadzieję, że trafią do Was na czas 😉 :kwiatek:
Niekiedy tęsknię do czasów, gdy w tej zabawie brało udział mniejsze grono osób z forum. Było jakoś tak normalniej, prościej...

amen

calore - padłam z tymi boskimi  😁 😁 😁

Jutro idę po kartki 🙂 więc w piątek polecą moje  💃
Ja moje dziś kupiłam, jutro wypiszę i lecą w świaaat 🙂
A ja właśnie robię 😁 Więc też pewnie jutro, najpóźniej pojutrze wyślę! 😀
Do moich siądę dopiero w weekend, pewnie pójdą w poniedziałek 😉
Moje 2 zrobione, mam nadzieję że jutro ogarnę trzecią i polecą wszystkie 🙂 Nie są jakieś bardzo rzewne, ale z serducha  😅
Cierp1enie, a co, chciałaś mi ich pożyczyć? 😁

właśnie wypisałam wszystkie kartki, jutro polecą 🙂
Ode mnie kartki polecą dopiero w przyszłym tygodniu, ale polecą na pewno 😉
Moje kartki także polecą dopiero w przyszłym tygodniu. Dopadła mnie choroba i od tygodnia nie mogę wynurzyć się z domu. 🙁
Moje kartki też pójdą w przyszłym tygodniu, aktualnie je wypisuje  🙂
Moje poleca w nastepnym tygodniu, od soboty choruje, teraz jeszcze orkan daje niezle, wiec sie z domu nie ruszam.
Ja się troszkę pośpieszyłam, bo nie wiedziałam ile czasu będą szły kartki, cieszę się , ze się się podoba🙂 In, właśnie sobie uświadomiłam, że mieszkam blisko Twojego miejsca pobytu 😀
Chainsy Dziękuję  :kwiatek: Ale piękna karteczka  😜 Dotarła cała i zdrowa i prezencik też  :kwiatek:
ssstokroteczkaa, gdzie, gdzie? ;>
Mieszkam w Rugby🙂
Mieszkam w Rugby🙂

Mnie nazwa tej miejscowości na kartce przyprawiła o mega uśmiech i takie wewnętrzne pozytywne "o kurczę" 😀
I dopiero teraz mi to mowisz? A ja siedze sama jak ten palec i sie nudze! Wpadnij na chinszczyne, takeawaya prowadzimy 🙂
też dostałam kartkę od ssstokroteczkaa  😀 Dziękuje bardzo  :kwiatek:
Moje polecą w poniedziałek, jestem chora  🙄
calore - dziękuję za piękną kartkę, jest cudnaa i się błyszczy od bombek cyrkonii  😍
super prezent na mikołajki  :kwiatek:
o, jak szybko doszła! super, że się podoba 😀
a ja siedzę w domu, a mam ochotę lecieć do skrzynki w mieszkaniu sprawdzić, czy coś nie przyszło 😁
Arroch Cieszę się bardzo bardzo! 😀 Fajnie, że ten nieszczęsny klej stanął na wysokości zadania i wytrzymał podróż, o! Nie powiem, żebym się tym nie martwiła 😀
Do mnie doszła dziś pierwsza kartka od Losi, dziękuję! :kwiatek:
Bisha mam nadzieję, że nie popełniłam żadnych dużych błędów ortograficznych, stylistycznych itd 👀 najbardziej się bałam wypisywania Twojej kartki własnie z tego względu 😡
Moje kartki już wypisane i jutro polecą w świat 🙂
Losia, czemu? 😁 Wszystko ok jest, chociaż zaskoczyłaś mnie wiedzą na temat jednego z moich kotów 😁
Moje kartki polecą jutro.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się