dobra, jednak moja poczta się postarała! doszły właśnie przepiękne karteczki od alnamy i atei. dzieki dziewczyny! bardzo adekwatne zyczenia :kwiatek: :kwiatek: 🙂
alnama no jak to nie 😉 ? 20grudnia już dziękowałam 🙂
Dostałąm dzisiaj dwie kartki, jedną od Maddie (dziękuję bardzo! :kwiatek: ), drugą wysoko anonimową, w niebieskiej kopercie - ktoś się przyznaje, czy kontynuować śledztwo poza re-voltą? 😉
Ehh zaczynam sie obawiać, ze moje zagraniczne kartki zaginely w akcji. Ani do użytkowniczek, ani do moich znajomych nie dotarla jeszcze zadna 🙁 a mialo byc tak pieknie....
do mnie i ode mnie dotarły wszystkie na szczęście 🙂 zoriczkowa, pewnie odebrałabym ją na czas, gdybym nie pojechała do domu dzień wcześniej niż planowałam 😉 ale z życzeniami trafiłaś mega! jeszcze raz dzięki! :kwiatek:
a tak się kartki prezentują, wybaczcie komórkową jakość
Doszła dzisiaj do mnie kartka od malinowaa, dziękuję!! 🙂 Czyli dostałam już wszystkie trzy kartki (subaru2009, malinowaa, aszhar :kwiatek🙂 i każda z moich kartek także doszła.
gabb., o matko, chociaż do Ciebie doszła. Super, mam nadzieję, że się podobała, mimo że nie była własnoręcznie robione i życzenia były do bani, bo niestety jestem w tym kiepska. :kwiatek:
malinowaa dziękuję za śliczną kartkę. :kwiatek: doszła krótko po świętach, życzenia ważne, że z serca i szczere nie musi być to wcale jakiś wierszyk. 🙂 No to mam wszystkie trzy kartki u siebie i moje też szczęśliwie dotarły 🙂
malinowaa, mery i infantil jeszcze raz dziękuję :kwiatek: