Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Czy ode mnie żadna jeszcze nie doszła? Powinny już dawno być... 😡
Doszlo do mnie aż 5 kartek!! Szok i niedowierzanie, bo spodziewałam sie 3 😉
Wszystkie użytkowniczki wymienię i podziekuje jak usiądę i na spokojnie przejrzę.
Do mnie w Boże Narodzenie doszła kartka od Alabamki, nie miałam czasu napisać, dziękuję :kwiatek:
dzisiaj odebrałam kartkę od Pokemon wraz z rodzina 🙂
dziękuje bardzo :kwiatek:
DeJotka, Cierp1enie, przepraszam, ze dopiero teraz się odzywam. Święta, spotkania, wyjazdy, rozumiecie. Bardzo bardzo serdecznie dziękuję za kartki. Ja dostałam aż 4!
Ja nie dostałam informacji, ze doszła jedna z moich, ale widzę, ze dziewczyna, do której wysłałam, nie odzywa się.
safie ach, moje "dzieła" dosięgną każdego 😉
Czyli moje doszły wszystkie, super 😀
Ja dostałam tylko jedną, mam nadzieję że po prostu mają trochę dłuższą podróż 😉
Pokemon, Subaru, dziękuję Wam bardzo, kartki i życzenia wspaniałe! Dziękuję Wam wszystkim!

No to 3/3, dziękuję, dobranoc, czekam na kolejną edycję 😉
Super, że wreszcie dotarła 🙂
Do mnie w Boże Narodzenie doszła kartka od Alabamki, nie miałam czasu napisać, dziękuję :kwiatek:

Uuf! To super, wszystkie dotarły 🙂
Teli - super!

tak więc 3/3
dziś wstawię fotkę kartek 🙂
Dostałam kartki od:
JARy (babo, jestes zayebista 😀),
Windziakowej,
Olencji,
Zabeczki17

i Chess, ktora zrobila super kartke!

Dzięki jeszcze raz dziewczyny, super miło było zobaczyc tyle kartek wysypujacych sie doslownie ze skrzynki!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

hehe Kujka - na zdrowie 😀 cieszę się ze doszła  :kwiatek:
Dostałam trzecią, śliczną kartkę 😍 :kwiatek: Tylko nie bardzo wiem od kogo, bo nie podpisała się nickiem 😉 Więc proszę się przyznać 👀 Bo coś kojarzę, ale nie jestem pewna czy dobrze 😉
Ehh a ja nadal nie mam informacji o moich dwoch kartkach. Jedna szla do Poznania i jedna do Torunia 🙁
Ja dzisiaj dostałam kartkę od subaru2009, dziękuję!! :kwiatek:
Szkoda że dopiero teraz odkryłam wątek 🤦 no trudno czekam do następnej edycji 😉
gabb. cieszę się, że wreszcie doszła  :kwiatek: , ale szła straaaaaaszie długo 🙁, ważne że doleciała 🙂
Dworcik Słońce dziękuje  :kwiatek: melduję ze karteluszka dotarła 🙂
Wstawię jeszcze dzisiaj wieczorem lub jutro zdjęcia swoich kartek! 🙂

A ode mnie nic nie doszło, czy przeoczyłam czyiś post?
Ja dostałam tylko jedną, o moich też tu nikt nie pisze, ale co się dziwić, skoro w tym roku wylosowałam nicki, z których znałam tylko jedną osobę, dwa pozostałe to jakieś noł-nejmy jak dla mnie. Więc może zasada jak było przy pierwszej edycji, że bierzemy tylko 'stałych' bywalców, z listą nickow które w ogóle nam cokolwiek mówią, powinna zadziałać?
Z moich tylko buyaka nie potwierdziła otrzymania kartki. Chyba, że przegapiłam post?
Atea u mnie rowniez buyaka nie potwierdzila, tak wiec chyba to nie jest zalezne od nas. 🙂
U mnie tylko Windziakowa nie potwierdziła otrzymania kartki (albo gdzieś przeoczyłam).

Dostałam też tylko 2 kartki, ale jeszcze mam nadzieję, że trzecia też dojedzie.
Ja wykasowałam wiadomość od Dworciki i nie wiem komu miałam wysłąć kartki. Wiem, że do Wilczyk i Losi doszły, a nie wiem kto miał być tą trzecią osobą 😀
ha haJARA, jesteś moim miszczem 😀

Moon, a kogo wylosowałaś?

Ja jeszcze czekam na potwierdzenie jednej, ale jestem spokojna na razie bo wiem, że dopiero wraca do domu.
Za to zaniedbałam większość nie re-voltowych kartek - zrobiłam własnoręcznie więc chyba kurcze wyślę i tak, ale przyjdą grubo po terminie  😡

e: literówka
zoriczkowa, Aszhar, Windziakowa, Fin. (Fin jest mi znana)
jestem za selekcją! też miałam kompletne noł-nejmy... szkoda, bo wtedy ciężko napisać coś od serca  🙄
o właśnie, nawet nie wiadomo czego życzyć, a napisać taki wierszyk z neta to o wiele mniejsza frajda w sumie  😉
Najlepiej wykreślcie wszystkich "nowych" użytkowników z czegokolwiek na forum - serio - o to w tym chodzi? Uwielbiam wasze generalizowanie wszystkiego.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się