Doszlo do mnie aż 5 kartek!! Szok i niedowierzanie, bo spodziewałam sie 3 😉 Wszystkie użytkowniczki wymienię i podziekuje jak usiądę i na spokojnie przejrzę.
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 28 grudnia 2013 20:39
DeJotka, Cierp1enie, przepraszam, ze dopiero teraz się odzywam. Święta, spotkania, wyjazdy, rozumiecie. Bardzo bardzo serdecznie dziękuję za kartki. Ja dostałam aż 4! Ja nie dostałam informacji, ze doszła jedna z moich, ale widzę, ze dziewczyna, do której wysłałam, nie odzywa się.
Dostałam kartki od: JARy (babo, jestes zayebista 😀), Windziakowej, Olencji, Zabeczki17 i Chess, ktora zrobila super kartke!
Dzięki jeszcze raz dziewczyny, super miło było zobaczyc tyle kartek wysypujacych sie doslownie ze skrzynki! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dostałam trzecią, śliczną kartkę 😍 :kwiatek: Tylko nie bardzo wiem od kogo, bo nie podpisała się nickiem 😉 Więc proszę się przyznać 👀 Bo coś kojarzę, ale nie jestem pewna czy dobrze 😉
Ja dostałam tylko jedną, o moich też tu nikt nie pisze, ale co się dziwić, skoro w tym roku wylosowałam nicki, z których znałam tylko jedną osobę, dwa pozostałe to jakieś noł-nejmy jak dla mnie. Więc może zasada jak było przy pierwszej edycji, że bierzemy tylko 'stałych' bywalców, z listą nickow które w ogóle nam cokolwiek mówią, powinna zadziałać?
Ja wykasowałam wiadomość od Dworciki i nie wiem komu miałam wysłąć kartki. Wiem, że do Wilczyk i Losi doszły, a nie wiem kto miał być tą trzecią osobą 😀
Ja jeszcze czekam na potwierdzenie jednej, ale jestem spokojna na razie bo wiem, że dopiero wraca do domu. Za to zaniedbałam większość nie re-voltowych kartek - zrobiłam własnoręcznie więc chyba kurcze wyślę i tak, ale przyjdą grubo po terminie 😡
Najlepiej wykreślcie wszystkich "nowych" użytkowników z czegokolwiek na forum - serio - o to w tym chodzi? Uwielbiam wasze generalizowanie wszystkiego.