Do mnie doszły 2 kartki od Carmen i od infantil dziękuję za tak miłe życzenia , zaskoczyłam się bardzo miło . Życzę wam wszystkiego najlepszego zdrowia oraz spełnienia marzeń ,samych sukcesów i łatwości życia . Dzieki dziewczyny i WESOŁYCH ŚWIĄT :kwiatek:
Ja dzisiaj dostałam kartkę z cudownymi życzeniami od aszhar, dziękuję! :kwiatek: Więc czekam jeszcze na dwie. Natomiast boję się o moje kartki, bo jeszcze żadna nie doszła 🙁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 grudnia 2013 06:35
Ode mnie dotarły tylko 2/3. Wszystkie wysyłałam razem, jedna już po dwóch dniach dotarła.
Przed chwila pani listonoszka przyniosla mi kartke od subaru 😀 Bardzo dziekuje za piekne zyczenia :kwiatek: (jak otworzylam kartke i zaczela grac to nie wiedzialam co sie dzieje i sie wystraszylam :hihi🙂
Do mnie dotarly wszystkie 3, dziekuje jeszcze raz Karla :kwiatek:, Chess :kwiatek: i Subaru :kwiatek:!
Ja przepraszam, że nie melduję o otrzymanych kartkach, ale wróciłam na Święta do rodziców. Jak wrócę do siebie, to dam znać jak z frekwencją kartkową w skrzynce 😉 i z góry dziękuję za wszystkie życzenia!
A ja odebrałam dzisiaj kartki od Repki i Alabamki :kwiatek: Nie wiedzieć czemu, 1,5 tygodnia temu wraz z korespondencją do rodziców wylądowały u moich rodziców, dlatego ich nie dostałam 🤔
MonioRek, jeśli tylko będą chętni, to Wielkanoc i wakacje (póki co była tylko jedna edycja wakacyjna, ale chyba tylko ze względu na przeocznie terminu nie została powtórzona, bo fajnie było) 🙂
Cierp1enie hahah to super. Do JARY i safie już doszły dawno, tak coś pomyślałam że może coś poknociłam z adresem, ale nie chciałam się zdradzać 🙂 Super że doszła 🙂