Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Do mnie doszły 2 kartki od Carmen i od infantil dziękuję za tak miłe życzenia , zaskoczyłam się bardzo miło . Życzę wam wszystkiego najlepszego zdrowia oraz spełnienia marzeń ,samych sukcesów i łatwości życia . Dzieki dziewczyny i WESOŁYCH ŚWIĄT  :kwiatek: 
Dejotka dziękuję za mega życzenia. Karteczka tez super.
Wstawiam , dziękuję wszystkim  :kwiatek:
Wesołych Świąt kochani  :kwiatek:
U mnie nadal tylko jedna, nic nowego nie doszlo.
Ja dzisiaj dostałam kartkę z cudownymi życzeniami od aszhar, dziękuję! :kwiatek: Więc czekam jeszcze na dwie. Natomiast boję się o moje kartki, bo jeszcze żadna nie doszła 🙁
Ja dostałam dzisiaj śliczną kartkę od Dworciki!
Dziękuję!  :kwiatek:
Do mnie doszły na razie  2 kartki. Dziękuję Mery i infantil  :kwiatek:  💘
Pokemon cieszę się, że zdążyła dotrzeć przed świętami. 😉
Ode mnie dotarły tylko 2/3. Wszystkie wysyłałam razem, jedna już po dwóch dniach dotarła.
malinowaa, ufff...
To gdzieś błądzą jeszcze 4 😁 Albo coś źle policzyłam. No chyba, że ktoś nie dał znać 😉
Przed chwila pani listonoszka przyniosla mi kartke od subaru 😀 Bardzo dziekuje za piekne zyczenia  :kwiatek: (jak otworzylam kartke i zaczela grac to nie wiedzialam co sie dzieje i sie wystraszylam :hihi🙂

Do mnie dotarly wszystkie 3, dziekuje jeszcze raz Karla :kwiatek:, Chess :kwiatek: i Subaru :kwiatek:!
Myszowiec, Monia super, że doszły przed świętami!

U mnie już 3/3, więc spokojnie mogę życzyć Wam wszystkim wesołych, spokojnych Świąt  :kwiatek: i uciec trochę pomóc rodzince.
malinowaa, ufff...
To gdzieś błądzą jeszcze 4 😁 Albo coś źle policzyłam. No chyba, że ktoś nie dał znać 😉

Ja! Ja nie dałam! Wczoraj dostalam karteczke, dziękuję!  :kwiatek: 💘 💘

Dziękuję również wilczykowi za super kartkę hand made, jest świetna! 💘 :kwiatek:
U mnie wciąż tylko jedna fantastyczna kartka od Teli  😉 Czekam na resztę 🙂

Moje odmeldowane od JARY i Safie 😉 jeszcze jedna 🙂
Ja przepraszam, że nie melduję o otrzymanych kartkach, ale wróciłam na Święta do rodziców.
Jak wrócę do siebie, to dam znać jak z frekwencją kartkową w skrzynce 😉
i z góry dziękuję za wszystkie życzenia!
Ja o otrzymanych kartkach zamelduje pojutrze!
Dziewczyny, ja dostałam potwierdzenie tylko od Opolanki...
A co z pozostałymi dwoma? 🙁
A ja wczoraj dostałam kartkę od gabb bardzo, bardzo dziękuję  :kwiatek:
Tym pięknym akcentem zakończyłam odbiór kartek 🙂
A ja odebrałam dzisiaj kartki od Repki i Alabamki :kwiatek:
Nie wiedzieć czemu, 1,5 tygodnia temu wraz z korespondencją do rodziców wylądowały u moich rodziców, dlatego ich nie dostałam 🤔
Sio, cieszę się, że już dotarła 🙂
W takim razie, jeszcze 2 moje kartki są w drodze 😉
cieszę się, że doszła kotleciku  :kwiatek:

Ale gdzie moje pozostałe 3... ? 🙁
Te jeszcze na jedną czekam... przynajmniej moje doszły 🙂
Doszła do mnie jeszcze kartka od gabb. Bardzo, bardzo dziękuje. Jest śliczna :kwiatek: 😍
w wigilię doszła do mnie kartka od Hellgirl  :kwiatek: baaardzo dziękuję 🙂  mam już 3
Ja ostatni raz sprawdzałam skrzynkę w Wigilię i nic nowego nie doszło. Jutro znowu zajrzę 🙂
Ale mi się spodobała ta zabawa! Kiedy następna edycja wysyłania kartek? Święta Wielkanocne?
MonioRek, jeśli tylko będą chętni, to Wielkanoc i wakacje (póki co była tylko jedna edycja wakacyjna, ale chyba tylko ze względu na przeocznie terminu nie została powtórzona, bo fajnie było) 🙂
No to ja się piszę na wszystkie edycje !  😅
Cierp1enie hahah to super. Do JARY i safie już doszły dawno, tak coś pomyślałam że może coś poknociłam z adresem, ale nie chciałam się zdradzać 🙂 Super że doszła 🙂
do mnie póki co doszły tylko 2 kartki. Nie mam też informacji (albo ją przeoczyłam 😉 ) o tym, czy ostatnia z moich kartek doszła.
Jeszcze przed świętami doszła kartka od gabb 🙂 dziękuję!! 🙂🙂
Czyli wszystkie moje kartki doszły, cieszę się, że się podobają 🙂 Do mnie za to doszła tylko jedna, więc nadal czekam na pozostałe dwie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się