safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 18 grudnia 2013 07:47
xxmalinaxx, to poczta się postarała, bo w piątek wysyłałam 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 18 grudnia 2013 15:08
Ja właśnie dostałam prześliczną kartkę od kotlet 💘 Stoi już na honorowym miejscu 🙂
Moje prawdopodobnie wyszły dzisiaj, o ile poczta dotrzymała słowa... Dopiero wróciłam do domu i jeszcze nie zdążyłam się dowiedzieć, czy dotrzymali słowa. 🙄
mnie wczoraj zaskoczyła Bischa 😉 wielkie dzięki za kartkę, śmiesznie, że ty mnie też wylosowałaś 😁 :kwiatek: p.s. kilka dni temu się okazało, że koń przyjeżdza pod koniec stycznia 🏇
Jak usiadłam do wipysywania, już po tym jak od Ciebie dostałam, to się uśmiałam, bo wcześniej nie załapałam, że Ciebie mam 😁
Dotarła do mnie śliczna kartka od Cierp1enie 🙂 Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że życzenie zdrowia podziała bo jak na razie koń choruje 🙄 Cieszę się, że moje się podobają. Z tego co wyczytałam jeszcze jedna jest w drodze.
Ode mnie poszły wszystkie-poczta polska się postarała (chociaż zwykłych znaczków nie można było kupić bo wyprzedali 🤬 ), a ja ciągle czekam... <tuptup>
Ja też zaczynam się martwić, bo moje kartki wysyłałam ponad tydzień temu, a dopiero jedna doszła. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam w adresach i że poczta ich nie zgubiła.
Do mnie też doszła dopiero jedna kartka, ale czekam cierpliwie. 🙂
ja tylko chciałam napisać, że do nowego roku nie będzie mnie pod adresem z kartek. więc jeśli ktoś do mnie wysłał, to niech się nie martwi, że nie doszła 😉 dam znać, jak wrócę 😉
A ja dziś dostałam piękną kartkę z Pasikonikiem 🙂 dziękuję Zoriczkowa-taka kartka specjalnie dla mnie 😀 I przyszła piękna choinka od Karino1998 🙂 dziękuję. Dziękuję dziewczyny za piękne życzenia :kwiatek: