dziękuje Jara za kartkę i wspaniałe życzenia :kwiatek: p.s. szkoda, że Buła się też nie podpisała 😀iabeł:
Jara! ja już dawno pisałam, że dostałam 😉
mnie wczoraj zaskoczyła Bischa 😉 wielkie dzięki za kartkę, śmiesznie, że ty mnie też wylosowałaś 😁 :kwiatek: p.s. kilka dni temu się okazało, że koń przyjeżdza pod koniec stycznia 🏇
[quote author=Losia link=topic=92728.msg1947888#msg1947888 date=1386624883] dziękuje Jara za kartkę i wspaniałe życzenia :kwiatek: p.s. szkoda, że Buła się też nie podpisała 😀iabeł:
Jara! ja już dawno pisałam, że dostałam 😉
[/quote] Ojej przeoczyłam 🙂 Fajnie, że doszła. Niestety Buła jest w sanatorium u babci, bo jest w trakcie diagnostyki.
Ja w tym roku nie mialam czasu ani kasy na robienie swoich kartek, więc moje są zwykłe 😉
Do mnie dotarły od żabeczka17 i MonioRek - piękne!
MonioRek - szacun! Cudna!
Właśnie doszła jeszcze kartka od Aszhar. Dziękuję za życzenia od serca :kwiatek: Dobrałaś bardzo trafny cytat, nie wiem czy przypadkiem, ale jestem wzruszona 🙂
Moje kartki (jak się dzisiaj okazało) jeszcze nie poszły... 😵
Poczta się remontuje, jak dotąd wszystko szło sprawnie, jednak okazało się, że w ostatnich tygodniu, jak się zaczął sezon na wysyłanie kartek coś namieszali i wszystko co mają u siebie wyjdzie dopiero jutro, a w najgorszym przypadku pojutrze... Tak mi wstyd, mogłam wcześniej wysłać te kartki... Przepraszam 🙁
Informuje osoby, które mnie wylosowały, że żadna kartka jeszcze do mnie nie dotarła (piszę, żebyście przypadkiem nie siedziały jak na szpilkach i nie czekały na post informujący o tym, że jednak przyszła) 🙂
Arroch,baffinka bardzo się cieszę, stresa miałam, czy moja poczta w ferworze przeprowadzki nie zagubi kartek. Byłam tuż przed zamknięciem i pani w zasadzie nie miała już znaczków 😁
alnama Dziękuję Ci serdecznie za kartkę! Trafiona idealnie w mój gust, a właśnie wczoraj wieczorem zazdrościłam hedonistce 😀iabeł: Karteczka doszła nieuszkodzona, jakkolwiek w otwartej (!) i naderwanej kopercie.
A ja próbuję na własną rękę zrobić takie papierowe zawijaski jak Chess, ale prócz przeklinania i uwalenia wszystkiego dookoła klejem postęp mizerny. Ale nauczę się to przyklejać tam gdzie chcę a nie rozwinięte i pół metra obok, o!
Moje tak samo - poszły dopiero dzisiaj. Przepraszam za obsuwę, ale niestety choroba mnie skutecznie pokonała 😵 Do mnie jeszcze żadne kartki nie przyszły, mam nadzieję, że na dniach któraś się zjawi 😉
zabeczka17, właśnie dostałam od mamy wiadomość, że kartka dotarła :kwiatek: Niestety przeczytam ją dopiero w sobotę - jak zjadę do domu na święta. Już nie mogę się doczekać 🙂
ode mnie powinna dojść jeszcze jedna kartka, wszystkie wysyłałam razem. mam nadzieję, że do mnie wszystko dojdzie do piątku, bo potem nie ma mnie pod tym adresem przez dłuższy czas.