Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

a moje nie dotarły ?  🙁
moje też jeszcze nie dotarły? wysyłałam tydzień temu...
Ja swoje wysłałam 5 lub 6 grudnia i do tej pory tylko Wilczyk zameldowała, że doszła.
zabeczka17, ewuś, do mnie doszły dzisiaj !! Ślicznie dziękuję :kwiatek:,  ewuś po tych życzonkach już na pewno będzie dobrze  :kwiatek:
uff chociaż jedna 🙂 😉
Moje w piątek priorytetem poszły, mam nadzieje, że dojdą...
I ja liczę na to samo, moje kartki również wysłane w piątek. Do mnie też jeszcze żadna nie doszła 🙁
calore  bardzo się cieszę że kartka się podoba 🙂

Dostałam dziś ostatnią Kartkę od Sio jest cudowna, tak pachnie że mam ochotę ją zjeść 😀

Jak zrobię fotkę wstawię moją tegoroczną kartkową kolekcję 🙂
dziękuje Jara za kartkę i wspaniałe życzenia :kwiatek:
p.s. szkoda, że Buła się też nie podpisała 😀iabeł:

Jara! ja już dawno pisałam, że dostałam 😉

mnie wczoraj zaskoczyła Bischa 😉 wielkie dzięki za kartkę, śmiesznie, że ty mnie też wylosowałaś 😁 :kwiatek:
p.s. kilka dni temu się okazało, że koń przyjeżdza pod koniec stycznia 🏇
zoriczkowa, cieszę się, że kartka dotarła i że "trafiłam" z życzeniami 🙂
O kurcze, ale sie zagapiłam, kartki leżą gotowe, a ja zapomniałam ich wysłać, dzisiaj lecę na pocztę!  😵
[quote author=Losia link=topic=92728.msg1947888#msg1947888 date=1386624883]
dziękuje Jara za kartkę i wspaniałe życzenia :kwiatek:
p.s. szkoda, że Buła się też nie podpisała 😀iabeł:

Jara! ja już dawno pisałam, że dostałam 😉

[/quote]
Ojej przeoczyłam 🙂 Fajnie, że doszła. Niestety Buła jest w sanatorium u babci, bo jest w trakcie diagnostyki.

Ja w tym roku nie mialam czasu ani kasy na robienie swoich kartek, więc moje są zwykłe 😉
Czarownica  dziękuję za kartkę🙂 super pomysł😉
czyli do mnie doszły już wszystkie 3, a ode mnie doszła tylko jedna?
Do mnie dotarły od żabeczka17 i MonioRek - piękne!

MonioRek - szacun! Cudna!

Właśnie doszła jeszcze kartka od Aszhar. Dziękuję za życzenia od serca  :kwiatek: Dobrałaś bardzo trafny cytat, nie wiem czy przypadkiem, ale jestem wzruszona 🙂
Do mnie dotarły dzisiaj kartki od OpolankiArroch  :kwiatek:
Ja też dostałam dzisiaj karteczkę od Opolanki, dziękuję  😍  :kwiatek:
Moje kartki (jak się dzisiaj okazało) jeszcze nie poszły...  😵

Poczta się remontuje, jak dotąd wszystko szło sprawnie, jednak okazało się, że w ostatnich tygodniu, jak się zaczął sezon na wysyłanie kartek coś namieszali i wszystko co mają u siebie wyjdzie dopiero jutro, a w najgorszym przypadku pojutrze... Tak mi wstyd, mogłam wcześniej wysłać te kartki... Przepraszam  🙁

Informuje osoby, które mnie wylosowały, że żadna kartka jeszcze do mnie nie dotarła (piszę, żebyście przypadkiem nie siedziały jak na szpilkach i nie czekały na post informujący o tym, że jednak przyszła) 🙂
Cierp1enie , bardzo dziękuję za kartkę z cudownymi życzeniami, trafione w dziesiątkę  :kwiatek:

Moje poleciały dopiero wczoraj.
Ooo super, że doszła i że udało Ci się doczytać moje hieroglify 🙂
Arroch,baffinka bardzo się cieszę, stresa miałam, czy moja poczta w ferworze przeprowadzki nie zagubi kartek. Byłam tuż przed zamknięciem i pani w zasadzie nie miała już znaczków 😁
Deksterowa cieszę się, że dotarła! 😀 Co prawda nie jest najpiękniejsza, ale z serca :kwiatek:

Bardzo, bardzo dziękuję Arroch i Naciau za śliczne kartki! :kwiatek: "Zombie" Pie jest genialna! 😀 😁
Właśnie wyciągnęłam ze skrzynki czadową kartkę od Chess  😀

Chess,  dziekuje bardzo! Jest ekstra! 😀 :kwiatek:
alnama Dziękuję Ci serdecznie za kartkę! Trafiona idealnie w mój gust, a właśnie wczoraj wieczorem zazdrościłam hedonistce 😀iabeł: Karteczka doszła nieuszkodzona, jakkolwiek w otwartej (!) i naderwanej kopercie.

A ja próbuję na własną rękę zrobić takie papierowe zawijaski jak Chess, ale prócz przeklinania i uwalenia wszystkiego dookoła klejem postęp mizerny. Ale nauczę się to przyklejać tam gdzie chcę a nie rozwinięte i pół metra obok, o!
Moje poszły dopiero dzisiaj :/ przepraszam, że tak późno

Za to przyszły do mnie dwie  kartki z pięknymi życzeniami, CzarownicaSa, Deksterowa dziękuję!

Czyli u mnie są już wszystkie 🙂
Moje tak samo - poszły dopiero dzisiaj. Przepraszam za obsuwę, ale niestety choroba mnie skutecznie pokonała 😵 Do mnie jeszcze żadne kartki nie przyszły, mam nadzieję, że na dniach któraś się zjawi 😉
Fin - dziękuję za śliczną kartkę i miłe życzenia! 🙂  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Moje też poszły dopiero dzisiaj, ale mam nadzieję że priorytet idzie chociaż w zbliżeniu tak szybko jak daleko od świąt :<<
Dziękuję safie za kartkę, mam już wszystkie trzy! 🙂
zabeczka17, właśnie dostałam od mamy wiadomość, że kartka dotarła  :kwiatek: Niestety przeczytam ją dopiero w sobotę - jak zjadę do domu na święta. Już nie mogę się doczekać  🙂
ode mnie powinna dojść jeszcze jedna kartka, wszystkie wysyłałam razem.
mam nadzieję, że do mnie wszystko dojdzie do piątku, bo potem nie ma mnie pod tym adresem przez dłuższy czas.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się