Forum towarzyskie »

Bydgoszczanie, łączmy się !

Jest tu ktoś z Bydgoszczy ?
Jest 😀 Chociaż teraz, to już bardziej weekendowo  😉
ja też z Bydgoszczy, chociaż obecnie bardziej Poznań 😉
Carmen, nie chrzań głupot 😁
Dworcika, ojj ciii  😁  już niedługo...  🥂
E tam, focham dalej. A za tę Bydgoszcz teraz, to już w ogóle masz pozamiatane 😉
Pełno tu jest z Bydgoszczy, całe mnustwo 🙂
Dworcika, ojoj to sobie teraz nagrabiłam 👀 trzeba będzie odpokutować.

i nie fochaj mnie no! na mnie Dworcika? na mnie?! no gdzieee.. 😁
🚫 hyhyhy
No w Kafe.
A Bydgoszczanom powiem, że w Toruniu 😁
Pewnie nie ma nikogo zainteresowanego metodami naturalnymi ?  🤦
Ja łączę klasykę z "naturalem" 🙂
Dworcika, w Kafe - zawsze  😉

No to dalej 😀 spowiadać się kto, gdzie jeździ 🙂
Carmen, zawsze, zawsze... srali muchy, będzie wiosna...
Ja mam konia w Cavallino w Brzozie 🙂
Ja też  😜
Ja mam konia w Cavallino w Brzozie 🙂

Dolar ?
No cześć! Ja też jak najbardziej bydgoska, jeśli chodzi o stajnie...cóż, zjeździłam chyba wszystkie w okolicy przez te 15 lat mojego jeździectwa 😉 Ostatnio jeździłam u pana Józefa Gockowiaka, niestety od paru dni już Świętej Pamięci.
Ja też bdg, bezstajenna aktualnie. :P
bianca, a Ty przypadkiem nie jeździłaś w Brzozie?
Nie, jeździłam w Cielu. 😉
Dolar to mój koń, ale nie stoi w Cavalino...(???) a co on taki popularny jest??? 😁 Mam go w prywatnej stajni w Fordonie
W takim razie chodzi o innego Dolara, bo tamten był w Cielu. Myślałam, że niewiele jest w okolicach Bydgoszczy srokatych koni o takim imieniu  😁
No to ten sam... bo mieszkał w Cielu ale przeprowadziliśmy się bo ja teraz mieszkam w Fordonie.🙂
I co ? Tylko tyle nas jest ?  🤔
a co on taki popularny jest??? 😁

Dolca znają wszyscy! 😉

Ja zaczynałam jeździć w Brzozie koło hotelu, potem na Piaskach, potem prywatnie w Kołaczkowie, potem Gościeradz. W międzyczasie Gliszcz, Pyszczyn, Gorzeń (merciful :kwiatek: ) aż w końcu ostałam się w prywatnej stajni koło mnie i przerzuciłam się na powożenie 😁
cavaletti, no ładna ta Twoja stajenna lista 😀 Przed moją przerwą, która trwa do dziś  :/ jeździłam w Kobylarni. Ależ to były piękne czasy! Teraz pewnie telepałabym się w siodle jak worek ziemniaków  😎 Po cichu jednak liczę, że niedługo uda mi się wrócić do jeździectwa...

Macie swoje konie, dzierżawicie czy bardziej rekreacja?
Poszukuję stajni po północnej stronie Bydgoszczy . Nie mam swojego konia a chciałabym jeździć w miarę regularnie.
no to widzę że z niego Gwiazda jest;p
a może ktoś szuka boksu w fordonie?;p
Poszukuję stajni po północnej stronie Bydgoszczy . Nie mam swojego konia a chciałabym jeździć w miarę regularnie.

Jarużyn (byłam tylko kilka razy na zawodach, a raczej wieczorkiem po zawodach. obiekt całkiem fajny), Pyszczyn, Gościeradz - to tak na szybko mi przychodzi do głowy, ale na na pewno znajdzie się kilka innych stajni 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się