whitemoon071 w Poznaniu raczej nie będą numerowane, bo tam masz normalne krzesełka poustawiane. Na torwarze jest to 'na stałe' i numeracja jest od zawsze.
Ja pojawię się pierwszy raz, pomimo chęci bycia rok i 2 lata temu. No właśnie, jak to jest z biletami? Bardziej opłaca się kupić na 2 ostatnie dni (bo nie wiem czy będę mogła być pierwszego), czy od razu na wszystkie trzy? 🙂
Ja będę w niedzielę, ale na razie zastanawiam się jak dojechać, bo pasuje mi polski bus, ale byłbym wtedy albo o 4.30 albo o 13.30, więc pewnie będę musiała się gdzieś przechować do otwarcia, bo 13.30 to już za późno... ;D
przy okazji - ktoś jeszcze ma może problem z otworzeniem strony cavaliady? Wiem, że ludziom się otwiera, a ja nie mam pojęcia co zrobić żeby u mnie działała 🙄
armara, tak sprawdzałam. I wiem też, że na innych komputerach w większości działa 🙁 Wyłączyłam Adblocka dla tej strony, przejrzałam czy nic jej nie blokuje i nic, nie mam pomysłu 🙄
Bilety można teraz jeszcze kupić taniej o 20zł na stronie Cavaliady 🙂
Ja na szczęście załapałam się na Groupona i za 39zł mam bilet na sobotę 07.12.2013.
Wybieram się po raz pierwszy i nie mogę się już doczekać, tym bardziej, że pod koniec października byłam po raz pierwszy zobaczyć na żywo zawody w skokach w Jaszkowie i czułam się jak małe dziecko w Disneylandzie... A jak pomyślę o Cavaliadzie o tych zawodach, targach i wykładach .. wow!
Wybieram się ze Szczecina i jadę autem. W dziale ogłoszeń zaproponowałam wspólny przejazd. Moge zabrać również kogoś po drodze 🙂
Blisko targów są apartamenty Velvet, i kilka innych na ul. Śniadeckich - pogooglujcie, Blisko jest hotel Gaja, warto tez na bookingu wyczyhać Sheratona albo Mercurie.
Kto ma fejsbuczka: Jeśli do jutra do 10.00 Wiktor Larkowski uzbiera 500 lajków pod swoim listem do św. Mikołaja dostanie dziką kartę na Cavaliadę. Pomożecie?? Jeszcze trochę brakuje.