beraiter - napiszesz coś więcej czy tak tylko sobie rzuciłeś/aś że wiesz ale nie powiesz?
co do artykułu - jak wrzucam do galerii to masakrycznie się psuje jakościowo (a obraz i tak bez szału bo obfocone przed chwilą w kuchni przy sztucznym świetle), więc może poproszę osoby zainteresowane o przesłanie adresu e-mail na pw i puszczę mailem.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 września 2013 07:20
" zaistniałej sytuacji."
że się wydało, czy ze konie są w takim stanie?? W przypadku tego drugiego przeciwko sobie samemu?
Są jakieś wiadomości co się dzieje z końmi z duńskiej stajni i tymi, które zostały w Posadowie?
wiem. Wqrwiony John zapowiada zemste. Zemści się składając pozew przeciwko wszystkim winnym zaistniałej sytuacji. 😉
Ja się tego obawiam. Pan powie, że powierzył konie polskim opiekunom, płacił, był pewien, że się nimi zajmują. I pozwie ich o zwrot kosmicznych sum za poniesione straty.I Polacy wyjdą w opinii publicznej na złodziei i pijaków. Wrrr... Pan wynajmie świetnego adwokata a polscy opiekunowie nie. Obym była złym prorokiem. A argument, że i w Danii konie były zaniedbane utknie z powodu braku tłumacza czy coś. 🙁
Przepraszam, beraiter, po co piszesz takie posty?:
Mam info z pierwszej reki.... Od samego Johna...
Jeśli chcesz nam coś przekazać to napisz jasno o co chodzi, a nie piszesz zagadkami. Potrzebujesz wstępu,żeby atmosfera była? (i tak wokół sprawy jest napięta atmosfera) Miej szacunek dla prostych ludzi z forum 😉 :kwiatek:
Cóż tu mówić, mam nadzieje, że winne za tę całą sytuację koni w Posadowie zostaną ukarani i ...będą............
Znowu zagadka?Masz konkretne osoby? Czy tak chcesz sobie zaistnieć w temacie??
Przepraszam, beraiter, po co piszesz takie posty?: Mam info z pierwszej reki.... Od samego Johna...
O jak mnie wkurzają TAKIE posty!!!!!
Mnie też wkurzają! Weź beraiter załóż sobie nowy wątek którego będziesz głównym bohaterem jak masz już takie parcie na bycie w centrum uwagi! 😤
W tym wątku już mamy głównych bohaterów - zagłodzone konie własności Johna.B - i dużo bardziej obchodzi nas to co z nimi się dzieje i stanie niż to jakie ty masz info z pierwszej ręki!
Sio szczerze mówiąc mało mnie obchodzi, co Cię wkurza... Ciekawość, to pierwszy stopień do piekła... John wytoczy proces w którym wszystko zostanie ujawnione... Tak jak pisała ElaP, konie zostały w większości sprzedane Chinczykom..
Po co w takim układzie w ogóle się udzielasz w tym watku skoro nie zamierzasz nic pisać? Szukasz rozrywki, wrażeń, lubisz robić zbędne zamieszanie? Chciało Ci się fatygować, zeby specjalnie po to konto zakładać?
beraiter zapewne jakiegoś fajnego konika odkupić od Johna a tu zonk bo Chinole weszli ci w paradę. Pewnie stąd rozżalenie na niedobry, wredny świat i słuszna nadzieja na ukaranie tego świata co plany pokrzyżował 😉