kochani chcę puscic ten przelew ale muszę miec podstawowe dane odbiorcy przelwu, pozniej nie befe miała dostępu do netu.(czasme mam w domu net ale....mega wolny)
To jest koszmar jakiś. Mam nadzieję, że sprawę uda się nagłośnić i powiatowy poleci na pysk ze stołka. Faza post z numerem konta został edytowany . Są wszystkie dane 😉
dzieki- poszło. Cholernie daleko ode mnie. Nie pomogę fizycznie to choc pare groszy się im przyda. Co do tymczasów- popytam u znajomych, powinni miec pare miejsc.
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami z Trzcianki właśnie wyjeżdża do Posadowa, będą najwcześniej o 16😲0. Jeśli ktoś chciałby pomóc, proszę o kontakt! Potrzebujemy kantarów, uwiązów, pomocy przy załadunku, transporcie i domów tymczasowych.
Dzięki za pomoc - wiedziałam, że na rv można liczyć! 😀
Bardzo sie ciesze, że ludzie reagują na film. Bardzo dziękuje! Od 2 miesięcy starłam sie zrobić coś w sprawie i dopiero FILM w sieci zadziałał. DZIEKUJĘ TEŻ MAI ZA SKLEJENIE FILMU, ZAANGAŻOWANIE I WSPARCIE! Ruszamy dziś do Posadowa i mam nadzieje, że konie trafią w dobre ręce!
po pierwsze powinniscie dostac protokol z inspekcji wet, ten ktory to stwierdzil ze jest ok. i ten dokument nalezy przekazac inspekcji wojewodzkiej zglaszajac zaniedbanie. ci ktorzy kryja takie cos tez powinni odpowiedziec.
daleko, ale jakby była potrzeba mogę znaleźć miejsce i dla kilku koni (na stałe nawet) znęcanie nad zwierzętami tak jak i przyzwalanie na to, to najwyższa forma sk...ństwa ;/
Dzwoniłam i pytałam o paczke to dostałam odpowiedz że potrzeba na już -na dziś Więc chyba w grę nie wchodzi opoźnienie kilku dniowe bo potrzebne im to jest do zabrania koni. Najlepiej zadzwonić samemu do tej kobiety która jest koordynatorem akcji
Udostępniłam tą sprawę na moim fanpejdżu na facebook'u. O dziwo czytają go też dorośli 🙂 I nawet jedna Pani jest zainteresowana przygarnięciem konia. Tylko czy mogłabym dostać informacje gdzie konie teraz będą przebywać?
O właśnie. Jullqa podsunęła mi pomysł. Może napisać do tych "fanpejdzów" żeby udostępnili ten post? Im więcej szumu się zrobi tym chyba lepiej, prawda? Zobaczę co mam w domu, może jakieś pozostałości po koniu koleżanki mam to wyślę wszystko co znajdę.
Matuzaalem mój fanpejdż ma około 3 tysięcy lajków no, więc rozgłos ta sprawa ma 🙂 Cały czas jestem w kontakcie z jedną Panią bardzo chętną do pomocy, więc jeśli coś się uda to od razu was poinformuję 🙂