czy tytulowe romiarki maja cos wspolnego z Romami?
ja to sie nie bede chwalic, ale moja psiaciolka to ma szetlanda i drugiego takiego duzego siwego perszerona i ona tez uzywa fulkow, bo poniak albo cobek to na siwego nie wchodzil wiec ubiera fulki na szetlanda, tylko mu dwa razy pod szyja obwija i gra
z oglowiem tez tak probowala ale niestety kolka wedzidlowe mu na uszy zachodzily
Werka25.09 napisz jeszcze czy masz piesia i jak tak to jaka jest jego wielkość bo ja np. często używam kantarka fulusia jako szeleczków dla psiusia. 😀iabeł:
Werka25.09 napisz jeszcze czy masz piesia i jak tak to jaka jest jego wielkość bo ja np. często używam kantarka fulusia jako szeleczków dla psiusia. 😀iabeł:
źle ze mną, na początku przeczytałam... coś zgoła innego, niż napisałaś... 🤬 😂
A ja nie mam dla swojego konisia kantareczka. Bo jak mrugnę lewym oczkiem to do mnie przybiega. A jak mrugnę prawym oczkiem to bierze szczoteczkę w paszczydełko i się sam szczotkuje.
ej ale wiecie, ja nie wiem, czy jednak te fullki i x fullki to takie fajne sa, bo inaczej to one sa 3 albo 4 - to znaczy ze trzeciej albo czwartej kategorii? to ja mojemu konisiowi kupie taki 1 - nie jakies badziewie jak Wy!
Kofffam Was za te wpisiki, buziolek mi się cieszy aż mi brzuszek skacze Zaraz puszczę pawia 😉 , ale jeszcze jak tak rozmawiają małe dziewczynki to to zniosę ale jak dorosłe baby to się robi źle, polecam wpisy pod profilem E Chodakowskiej bleeeee. Kantareczek musi być róshowy a jaki rozmiar to nie istotne 😉
Moim skromniusim zdankiem kantarki to dla konisiów niedobrusie przedmiociki. Robią im ranki na pyszczkach i nie są dla nich naturalniusie. Wypuść swojego konisia na łączkę bez ogrodzonka, oczywiście bez kantarka, wtedy będzie wolniusi i szczęśliwiusi. Buziaczki i pozdrowionka!