Mi na starym (galaxy mini) nawet nie pokazywalo w Google play. Teraz mam s3 i śmiga. 😅 tylko codziennie muszę go ładować, bo sam mnóstwo zżera baterii, a dodatkowo moja koleżanka ciągle chce grać a to w temple run a to w pou... 😵 jakiś czas temu miała razem ze mną fazę na happy jumpa i na my horse. 😂
ChemiK, ja grałam, ale strasznie zżerało mi baterię, zabierało potworną ilość miejsca i się zacinało - wywaliłam i teraz zainstalowałam pasjansa. "Kolekcja 250+ pasjansów" dokładnie, o rany, cudo do zabijania czasu na matmie 😍 I malutko waży, tylko 6 MB.
Ja jeszcze nawet w połowę nie zagrałam 😁 Ale już mam swoje ulubione. A w niektórych to kompletnie nie wiem o co chodzi 😀 Z kolei inne są takie, że nie idzie przegrać.
Ja czekam na odblokowanie misji po 50 levelu w candy crush i męczę 2048 ale moj rekord to 200 i coś także malutko. 😀 A o co chodzi w candy crush z tą loteria? Raz ją tylko miałam coś tam wygrałam, po kilku dniach zuzylam i nie ma a myślałam na początku że jest codziennie, potem że trzeba zużyć wygrany przedmiot, a teraz to już nie wiem o co loto. Tak samo te senne czy tam jakieś poziomy które się odblokowuja po 50 levelu. Przeszłam go i pierwszą misję do następnego epizodu a sennych nie ma. 🙁
nopebow, no ja miałam takiego, ale było jakieś 50 leveli, a po przejściu już nawet się nie dawał odpalić :/ czekam na tego prawdziwego a tymczasem gram na komputerze i tablecie, ale jak mówiłam i tak jestem w lesie, bo dopóki nie będę miała farta na kole fortuny, to mogę grać tylko z sówką 😉
Ej, dlaczego będąc na 56 levelu w candy crush tylko raz mialam kolo fortuny? Wykorzystalam je, zniknęło po kilku dniach wykorzystalam nagrodę bo myślałam że wtedy będzie ale też się nie pojawilo i nie ma go do tej pory. Dlaczego, ktoś wie? 👀
Możecie polecić jakąs grę zajmującą czas, najlepiej z poziomami, żeby się szybko nie znudziła i żeby nie trzeba było mieć dostępu do internetu cały czas?