ej...naprawde nie rozumiesz ze od takich rzeczy są badania, trener i próby konia? a przede wszystkim to czy danej osobie dany koń pasuje? zawsze mozna sie dopytac na pw, zreszta jak sie wie ze sprzedawca to oszust i złodziej i nawet jesli sie przed nim ostrzega to i tak zawsze sie znajda łosie? i kogo chcesz ostrzegac ? ludzi którzy żałują na badanie przed zakupem i myślą ze wyrwą przyszłego olimpijczyka za 5 tysi? pomijając juz opisany fakt zwykłego podkładania swini
ehh widzę , że sie nie zrozumieliśmy.Zaczelam wątek , nie podoba się, to nie. wyraziliście swoje opinie, tylko po co te krzyki? To chamstwo? Kim jesteście, zeby mnie oceniać i czemu ja nie mogę zrobić tego samego wam? Po co ta kontynuacja , to rozdrapywanie, pytam po co? Dorośli , mądrzy ludzie tak robią?
Hm może będę wredna, ale dorośli i mądrzy ludzie na informację, że założony przez nich forumowy wątek jest delikatnie ujmując do dupy, nie reagują od razu histerycznym usuwaniem konta 🙄. A raczej ogłoszeniem o zamiarze usunięcia 😉 bo jak widać konto wciąż jest i się przydaje.
Finezyjna Wątek się nie przyjął, to zakończ sprawę pisząc do modów prośbę o zamknięcie. Tak bywa czasami. 🙂 A jeśli masz jakieś pytania/wątpliwości, to zapytaj w wątku "Kupno konia", o konkretnego zwierza, być może znajdzie się tam ktoś, kto Ci sprawnie doradzi. Już nieraz tam tak było. 😉
ale to straszne-straszne-straszne, teraz ją zbanują i już nigdy nikt nie zmieni tytułu wątku na pierwotny, i po wsze czasy będziemy figurować tutaj jako najwięksi idioci revolty I CO MY BIEDNI WTEDY ZROBIMY ❓ ❓ ❓