Prestige ano Ferrero Prestige 🙂 W polsce się nie natknęłam ale siostra z Włoch nawiozła dużo to siedzę i pożeram 😀 W takim pakieciku jest 9x Ferrero Rocher, 4x Pocket Coffee, 8x MON CHERRI 🍴 Oj mnie też się wanna przydaa.... Ale taka z lekka chłodnawa bo mnie gorącoooo 😉 Szpadam się napić i dać kompowi odpocząć bo wyje coraz głośniej ! No i dać odpocząć oczom bo już oczopląs normalnie 🤣 ami zazdroszczę zakazu bo u nas to bez środków uspokajajacych i radia to konie oknami i kratami wyłażą a ja sama nie przepadam za hukiem JARA Uwielbiam to mleko 😀
Idril, Kto śpiewa? 😉 Jakiś koleś z Belgi ? Idril , śpiewała . 😉 mils , a rodzice ? Aha, ja tam tv nie oglądam, więc zorientowana nie jestem 😉 Ja tam słucham ale nie oglądam . 😉
z doskoku siedze z koniem. Zauważyłam, że on nie boi się petard ale chce na dwór. Dzis o 12 schowałam bo walili petardami. Koń zawsze do nocy na dworzu. Biorę uwiąz żeby do dźwieku przyzwyczaić, bo myślałam że się boi a tu co? Luzik. Grzebie w śniegu cały uhihany. Co ja mam z nim zrobić...