Forum towarzyskie »

Sylwester 2010/2011

Ja mam tyle fajerwerek że masakra.  🤔
Znalazłem recenzję nt mojego szampana:

Wina musującego znad Loary nie piliśmy nigdy, musiał więc nastąpić ten pierwszy raz. Ackerman 1811 demi-sec saumur zrobione jest oczywiście z chenin blanc, z dodatkiem chardonnay i cabernet franc (!), metodą tradycyjną. Dominują nuty jabłkowe, zauważalna jest oczywiście nuta drożdżowa, słodycz odczuwalna, ale nie dominująca i zbalansowana niezłą kwasowością. Finezji tu za grosz, bąbelki dość ordynarne, ale piło się fajnie. Prawie dobre-, 33 zł można odżałować.
ja oglądam tvp 2 🙂 Sylwester z 2 🙂

my też jeszcze nie pijemy, bo z dzieckiem siedzimy 🙂 ale pijemy soczki razem i puszczamy zimne ognie 🙂
Prestige-ale ja naprawde odchudzam sie od jutra, mam twarde postanowienie noworoczne i zamierzam sie go bardzo mocno trzymac 😉

kurcze nastepnym razem bede musiala mojemu psu zorganizowac jakies voltowe spotkanie z Waszymi psami, bo bidula od kilku dni jest na srodkach uspokajajacych a i tak sie trzesie, wyjscie na siku graniczy z cudem 🤔 kusicie tym alkoholem! chyba pojde po likier czekoladowy 🥂
Mogę i ja się dołączyć do re-voltowego sylwestra?
Rezygnuje z imprezy z powodu choroby 😫
Do picia mam herbatke, do jedzenia jakies salatki i krokiety z barszczem 😀
,
Ja też się melduję i dołączam do grona zaatakowanych przez chorobę :P
Zaraz chyba lecę obejrzeć po raz setny Piratów z Karaibów, a później może jakaś komedia...? zapowiada się re voltowo i filmowo 😀
a ja nie wiem czy do 12 wytrzymam spać mi się chce.

Evson na już od trzech lat o zgrozo nie nastka;/

my też jeszcze nie pijemy, bo z dzieckiem siedzimy 🙂 ale pijemy soczki razem i puszczamy zimne ognie 🙂
Ja też dopiero podkład robię. Były parówki z keczupem, potem sernik i makowiec, teraz jakaś sałatka z łososia. Będzie masakra.
No to co, otwieramy alkohole 😀

wawrek - a ja, sałatkę z kurczakiem wędzonym wcinam 😀

Mój szampan to Milanese Prosecco 
dostaliśmy go podczas podróży poślubnej rok temu 🙂 i czekał na okazję 😀
Cierp1enie - ja soczek . 😀 Niepełnoletni jestem . 😉
Obecna 🙂 Choc wyjatkowo nie sama w domu,a z rodzina- bo tata po operacji kulawy, wiec malo imprezowy 😉 Z doskoku z Wami 🙂
u mnie z fajerwerkami spokojnie - ognie rzymski i kilka moich ulubionych kulek  z ''rurą'', która daje taaaaaki huk, że już naturalnym odruchem jest zatkanie sobie uszu  🤣
wawrek mhhhhhmmmm  😉
Ja Piccolo, sałatka z tuńczykiem i Ferrero Prestige
A mimo choroby od 12 - trening kondycyjny z przerwami bo zapuściłam się jak nie wiem... Latam jak wariatka - oczywiscie w mega pokoju bo dwór to dla mnie zbyt niebezpieczne 🤣 Uhhhhhhh - serducho siada, kolana też.... ale co tam  😉
to ja sie melduje z moim szampanem pikolo z kanapy przed telewizorem 🙂
Milego wieczoru wszystkim, jakkolwiek go zamierzacie spedzic 🙂 Szczegolne pozdrowienia dla bezalkoholowych  🤣
Jestem! Kto się cieszy? 🙂 Trochę mi się zeszło w tej wannie... o.O
Jak w wannie to wybaczamy, nie?
Dla nieletnich Picollo 😀
no i dla przyszłych mam 🙂

Tyska - no jasne, im więcej tym większy kac 😀
u mnie z fajerwerkami spokojnie - ognie rzymski i kilka moich ulubionych kulek  z ''rurą'', która daje taaaaaki huk, że już naturalnym odruchem jest zatkanie sobie uszu  🤣
wawrek mhhhhhmmmm  😉
Ja Piccolo, sałatka z tuńczykiem i Ferrero Prestige
A mimo choroby od 12 - trening kondycyjny z przerwami bo zapuściłam się jak nie wiem... Latam jak wariatka - oczywiscie w mega pokoju bo dwór to dla mnie zbyt niebezpieczne 🤣 Uhhhhhhh - serducho siada, kolana też.... ale co tam  😉

Ferrero Prestige ? 😉 Piccolo for ME ! :tanczacacalinka:
ami_071U nas od dobrych paru dni ''eska'' leci we wszystkich stajniach bo zawsze znajdzie sie kilku debili, którzy juz w wigilię strzelali na pobliskich polach

W Norwegii strzelanie surowo zabronione,więc do 24😲0 cisza 🙂
Pegasuska - to my jak coś to z Tobą rodzimy 😀
wawrek dziękuję ;D
Cierp1enie cieszę się, że się cieszysz! 🙂
A ja sobie chyba zrobię sałatkę owocową, o!
o masakro, ile chorych  😲

ej, chyba wypiłam juz połowe winiacza

ami_071 to nieźle .  😲
Ja nie jestem chory . 😀 Czuję się tu jak wyrzutek .  😵
Evson, nie żałuj Sylwester jest raz w roku! 😀
Byłam w sklepie, zaopatrzyłam się w popcorn do mikrofalówki, dwie paczki chipsów i mleko kokosowo-pistacjowe 😀
JARA moje ulubione mleko ...  🙇
Carmenotóż to!
W obawie ze zaraz sie skonczy, pytam taty co jeszcze mamy do picia.
odpowiedź: spirytus  😵
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma..

edit:
Partyjka w Diablo i wracam 😉
JARA , nie było tematu .  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się