Julie, 🙂 aplikacja jest ok. I messenger (do wiadomości). Ja wrzucam filmy z yt kopiuj-wklej w statusie. I jak oznaczam ludzi, raczej nie pytam o zdanie. Ale znam swoich znajomych i wiem, że im to nie przeszkadza. Raz, jak komuś się zdjęcie z zawodów nie podobało, poprosił o usunięcie znacznika. I tyle 😉
Julie można sobie ustawić, że jak ktoś Cię oznaczy to musisz to zaakceptować przed pojawieniem się znacznika. Jak ktoś nie chce być oznaczony to może nie zaakceptować i tyle 🙂
Zmienił mi się fejs na język niemiecki i nie chce się odmienić. Wyskakuje okienko "czy chcesz przetłumaczyć na polski", ale kiedy klikam "tak" nic się nie zmienia. Miał tak ktoś? Co mam zrobić?
tunrida, po prawej stronie pod proponowanymi grami i reklamami jest takie okienko, w którym wymienione są języki i taki plus. Wystarczy wybrać polski 🙂
Tunrida o, Ciebie też dopadła Nazi Klątwa? 😁 Po prawej stronie masz ten trójkącik rozwijanego panelu, tam gdzie możesz się między innymi wylogować. 5 od dołu to "ustawienia"(nie wiem jak to po niemiecku :hihi🙂, wchodzisz w nie. Po wejściu po prawej stronie będziesz miała ikonkę takiego kółka z kratką, to jest opcja wyboru języka- jak to klikniesz to w pierwszej rubryczce możesz ten język zmienić. Mam nadzieję, że pomogłam :kwiatek:
pomocy!!! jakimś zrządzeniem przycisków o kombinacji, których pojęcia nie mam zmieniłam sobie język facebooka na hiszpański... Jak to cofnąć, zmienić z powrotem na polski? 😵