Nie, fejs sam z siebie nie pokazuje mi ani filmów ani wspomnień. Nawet w pasku po lewej nie mam czegoś takiego jak "w tym dniu". A jak weszłam na Twojego linka to pokazało mi komunikat "Przepraszamy, ta funkcja nie jest dostępna Agnieszka, dziękujemy, że chcesz przejrzeć swoje wspomnienia. Ta funkcja nie jest obecnie dostępna dla wszystkich."
Czy ktoś prowadzi fanpage firmy usługowej i próbował dodawać usługi? Chciałam dodać i owszem, mogę wpisać opis i dodać zdjęcie, ale jak chcę zapisać, to się mieli kółeczko, mieli, mieli i nic z tego nie wynika... Mieli mi się już tak z pół godziny albo i dłużej, po odświeżeniu i próbie dodania od zera jest to samo. Przedtem jak wchodziłam na stronę z komórki, to mi wyświetlało "dodaj usługi", teraz już nie wyświetla, w aplikacji Menedżer stron w ogóle nie ma tej zakładki... Więc nawet nie wiem, czy to wina mojego komputera/braku jakiejś aktualizacji (tak ogólnie co jakiś czas mi wyświetla komunikat o nieodpowiadającym skrypcie i ogólnie fb mi momentami muli dość mocno), czy czegoś innego. Miał ktoś podobny problem i znalazł sposób na jego rozwiązanie? Chciałam to w końcu zaktualizować i o. :/
Czy można w jakiś sposób skontaktować się z administratorem facebooka? Po zalogowaniu wyświetla mi się komunikat ,że mój profil jest przekształcany w stronę przez co nie mam dostępu do swojego profilu. A dodatkowo cały czas na e maila dostaje informację , o powiadomieniach , wiadomościach jakie docierają na mój profil wiec wnioskuje że cały czas on działa i jest widoczny.
Dziewczyny a opcje "Zglos problem" macie? prawy gorny rog - rozwijamy ptaszka i na samym dole? Ewentualnie na stronie logowania na samym dole macie zakladke "Pomoc" i tam trzeba popisac troche 🙂
Ej, jak usunąć z facebooka te spamy typu darmowe bony itp? Od wczoraj mi wysyła wiadomości w różnych grupach, a ja na fb nie wchodziłam wczoraj, nic nie klikałam, nie otwierałam linków...
Co zrobić, skoro znalazłam (przypadkiem) na FB zdjęcie mojego konia wrzucone jako zdjęcie w tle u osoby której kompletnie nie znam 🤔 Dodam, że zdjęcie też moje, ukradzione skądś (z jakiegoś forum , albo z Photobucketa) 🙁 Wkurza mnie to bardzo... Na PW pisałam - bez reakcji 🙁
Jak wysyłacie zdjęcia screeny na czacie na FB (na kompie) i otwieracie, macie ostre zdjęcia? U mnie od wczoraj są kompletnie nieczytelne i nieostre. Tylko te w wiadomościach.