[quote author=Kaktus link=topic=9072.msg2443010#msg2443010 date=1446380102] [quote author=subaru2009 link=topic=9072.msg2440304#msg2440304 date=1445886110] Czy da się wyłączyć dodawanie komentarzy pod jednym, konkretnym postem ?
da się, w prawym rogu posta jest taka strzałka w dół, kliknij i wysunie Ci się "wyłącz powiadomienia dla tego posta" [/quote]
Autorce postu chyba nie o to chodzi.
[/quote]
o ranyścieświata, nie wiem o czym ja myślałam, jak to czytałam :kwiatek:
Czy do się zrobić tak, żeby nie wyskakiwały mi powiadomienia "Możesz znać.... " ? Nie chcę nikogo znać. Tzn. chcę wyłącznie osoby wybrane przeze mnie, nikogo poza tym.
Jest rozwiązanie: http://www.fbpurity.com A potem wyłączasz, czego nie chcesz oglądać (propozycji "możesz znać", reklam, zaproszeń do gier itd.).
a ja właśnie odkryłam że wcięło mi album ze zdjęciami, tzn album jest tylko wykasowane są z niego wszystkie zdjęcia jakie tam były z komentarzami itd, i teraz pytanie czy Fb może bez powiadomienia właściciela konta usunąć zdjęcia wraz z komentarzami, czy mam kreta który wkradł się na moje konto i bezczelnie wykasował to co tam było... tak czy inaczej ja w tym palca nie maczałam
Nigdzie nie mogę znaleźć-ale ja nie jestem w tym dobra 😉 Jak dodaję zdjęcie na FB to automatycznie pod moim imieniem i nazwiskiem wyświetla sie jaki czas temu zostało dodane zdjęcie i miejsce.Z tym,że u mnie od jakiegoś czasu pojawia się w takim podpisie Warszawa a ja i mieszkam (mam w profilu) i dodaje zdjęcia z małopolski.Da się to zmienić?
Dwa pytania - od czego zależy czy pod wrzuconym filmem jest licznik z liczbą wyświetleń, albo go nie ma?
Pytanie nr 2 - jakim cudem, jezeli nikt nie udostępnił mojego filmu, ma on w tej chwili prawie 3 tysiące wejść, gdzie zwykle filmy, pod którymi widać licznik (vide pytanie nr 1 😉 ) mają 400-500 wejść?
edit: jakby co mogę podać link, albo zrobić screena.
Właśnie mnie wywaliło z facebooka, mesengera. Jak próbowałam się zalogować to chcą jakiegoś potwierdzenia tożsamości w ciągu 14 dni w postaci prawa jazdy na przykład. O co chodzi? Nic nie mogę zrobić, znajomi też nie mogą znaleźć mojego profilu, bo pytałam ("zawartość niedostępna"😉. Najgorsze, że właśnie jestem w trakcie sprzedaży wszystkich szmatek i siodła i nic nie mogę zrobić! 👿
Właśnie tak podejrzewałam, no ale kurcze co ja mam teraz zrobić? Nie mogę znaleźć nigdzie kontaktu do Facebooka, a oni nie mogą(?) ode mnie wymagać okazania dowodu tożsamości...
Właśnie tak podejrzewałam, no ale kurcze co ja mam teraz zrobić? Nie mogę znaleźć nigdzie kontaktu do Facebooka, a oni nie mogą(?) ode mnie wymagać okazania dowodu tożsamości... robisz zdjęcie Twojego dowodu zgodnie z ich wytycznymi, wysyłasz na link który podpowie Ci się jak będziesz próbować zalogować się na swój profil przez stronę facebooka z Twojego kompa/telefonu. Po wysłaniu dość szybko skontaktują się z Tobą na e-mail podany w danych na fejsie.
Na grupie na fb dodałam ogłoszenie. Jeśli jakoś potencjalny klient będzie nim zainteresowany i wyśle mi wiadomość to gdzie (jeśli w ogóle... ) ją zobaczę? Chodzi mi o to, że mam chyba wyłączone wiadomości od "nieznajomych", a nie tylko znajomi mogą chcieć kupić moje siodło 😉 gdzie to zmienić?
Mam taki dziwny... "problem"? Mam konto na facebooku, ustawiłam tylko fałszywą nazwę i nigdy nic nie pisałam, służyło tylko do wchodzenia na jedną grupę szkolną, mam dosłownie z 5 znajomych. Nie wchodziłam tam jakiś miesiąc, a dzisiaj koleżanka mi mówi, czemu zmieniłam zdjęcie profilowe na jakąś dziewczynę. Myślałam, że sobie żartuje, a tu jednak prawda 😲 Weszłam teraz na facebooka, jest to zdjęcie jakiejś obcej mi dziewczyny, do tego jakieś 50 zaproszeń do znajomych, pełno wiadomości Arabów/Czechów itp. czy chcę się poznać i inne takie 😂 Nic tam nie mam więc nie jest to wielki problem, ale nie ukrywam - zdziwiło mnie to. Hasło mam długie, losowe znaki i cyfry różnej wielkości 😉
edit: no pozmieniam wszystko, aczkolwiek nie ograniam 😀 Do tego cały czas "same" wysyłają się zaproszenia do ludzi z Słoweni oraz Arabów, ciekawe 😀 Cała strona główna w arabskich znaczkach 🤣 Nie wiem jak to zatrzymać, co chwilę tylko "ktośtam zaakceptował twoje zaproszenie" 👀
Tylko jeśli nawet ktoś wszedł (podziwiam za złamanie tak mocnego hasła), to...Po co? Gdybym chociaż miała tam jakiekolwiek dane... Jest to konto gdzie tylko jest fałszywa nazwa i tyle :P
Przyszło z zagranicy, widziałam to już kieeedyś na 9gagu, ale to co teraz się z tym dzieje na fb przyprawia o raka z przerzutami 😵 Poblokowałam chyba wszystkie fanpejdże z tym szitem, bo nie mogę patrzeć na ten spam.