Można ustawić zdjęcie profilowe w oryginalnym formacie? Chciałam przed chwilą zmienić i facebook przycina mi prostokątne zdjęcie do kwadratu i nie widzę innej opcji... 👿 To jakaś nowa zmiana? 🤔
Ja oprócz tego zauważyłam, że na swoim fanpage'u nie mogę oznaczać w postach osób-użytkowników, strony, miejsca mogę, ale osób nie... Edit: no dobra, mogę, ale dopiero edytując dodany już post 🤔wirek:
Mam problem z fb :/ Nie mogę wysyłać zdjęć w komentarzach/przez czat. Jeszcze wczoraj było to możliwe a dzisiaj już nie... W czym może leżeć problem? Ktoś coś?
EDIT: Teraz mam też problem z dodawaniem komentarzy (choć przed chwilą jeszcze udało mi się dodać)... czy możliwe, że jakiegoś bana zarobiłam? 🤔wirek:
Cierp1enie, tak. Rozwiń menu klikając na tą strzałkę po prawej stronie na górze. Wybierz ustawienia, później po lewej stronie na samym dole będziesz miała 'Video' - klikasz. Wtedy pojawi Ci się opcja wyłączenia automatycznego odtwarzania
Proszę bardzo Cierp1enie, 🙂 Mi się wczoraj późno wieczorem naprawiło. Już myślałam, że jakiegoś bana zgarnęłam (tylko za co?) bo w najgorszym momencie nawet komentarzy nie mogłam wysyłać, nie mówiąc o oznaczaniu ludzi czy wysyłaniu zdjęć. Mam nadzieję, że wam też się naprawi samo.
Da radę! Wejdź na tą stronę, którą zarządzasz i na górze powinno Ci się wyświetlać: "stronę / aktywność/ statystyki/ ustawienia/ pomoc" więc klikasz na USTAWIENIA potem po lewej stronie będziesz miała całą listę więc klikasz w POWIADOMIENIA i tam już sobie wszystko zaznaczasz, jakie powiadomienia chcesz otrzymywać i czy wgl takowe chcesz 🙂