A instagram zapoznaję, ale bawię się instagramem pewnej strony, a prywatnego nie mam więc nie będę spamować 😉 Trochę mnie zaskakuje, że da się stworzyć coś korzystając tylko z obrazków.
Fajny jest! Na początku byłam sceptyczna, bo wydawało mi się, że to badziew do snobów, ale jeśli chodzi o wstawianie zdjęć, to dla mnie lepsza opcja niż fejs, bo nie spamuję ludziom na tablicy, a jeśli komuś się nie podobają moje zdjęcia, to może mnie nie obserwować 😉 Wrzucam codziennie jedno zdjęcie, raczej jeździeckie. No i na facebooku czułabym się głupio, używając hashtagów, a tutaj to jest normalne 😉
Ja mam instagrama juz ponad dwa lata i przez ten czas poznałam większość swoich najlepszych znajomych. Dlatego wolę go od fejsa. Na insta po prostu utrzymuję stały kontakt z wieloma osobami z całego świata, po prostu uwielbiam 😜
Mamy tego samego instagrama? 😀 Jak możesz tam utrzymywać kontakt, jak tam można tylko wysyłać zdjęcia i je komentować? Chyba że o to wysyłanie zdjęć chodzi?
No właśnie bardzo często prowadzę zawzięte rozmowy w komentarzach, a jak się jakaś dyskusja rozwinie to i w tych "prywatnych". Chociaż to dlatego, że mam bardzo fandomowego tego instagrama i rozmowy zazwyczaj dotyczą tego co na zdjęciu 😀 Ale trochę źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że przez instagrama utrzymuję stałe kontakty z wieloma osobami (na żywo, via skype itd.)
chyba nie rozumiem akcji icebucket. Idea jest, żeby pomagać, a wszyscy polewają się wodą i nikt nie wpłaca? ,,w przypadku niewykonania zadania należy zrobić przelew na konto stowarzyszenia Dignitas Dolentium, które pomaga chorym na stwardnienie zanikowe boczne."
Czy można jakoś zablokować na fb to automatyczne odtwarzanie filmików?! ODkąd toto jest, jakość filmów jest fatalna i oglądam rzeczy, których nie chcę widzieć. Np mielone kurczaczki. I inne temu podobne.