Forum towarzyskie »

Facebook -czy ktoś korzysta?

Burza, prosze 🙂 (mam nadzieje, ze dobrze skopiowalam :/ )
http://apps.facebook.com/gdziejesttwokxizqy/directory/popular
my_karen, aa dzięki 😀
ee, to kiepski quiz 😉
te sa lepsze:
http://apps.facebook.com/ktodaciszczecdzvqg/quiz/questions?quiz_metric[activated_at]=1260190807&quiz_metric[clicked_attribute]=feeds_clicked&_fb_fromhash=5be64ebe5b8844d48facab8dac7f6ee3
link 2
link 3

i wiele, wiele innych 😉
O mon dieu, jakie durne te quizy.. 😀 przeleciałam już z 5 i co jeden to większy face palm 😉
no, najmadrzejsze to one nie sa  😁

mery, ja po prostu weszlam na pierwszy lepszy quiz i tam na more quizes 😉 zaraz oblookam Twoje 😎
z gierek polecam jeszcze yoville jest fajna podobna trochę do farmville, ale bardzo ciekawa.  A quizy uwielbiam jako zabicie czasu 🤣
czy ktos potrafi zrobic, by przy moim profilu wyswietlal sie status skype-a? przy moich wypowiedziach, na czacie..........
da się zaczarować tak, żeby nie wyświetlać się w aktywnych znajomych?  😁
ovca w oknie czatu odhaczasz 'przejdz do trybu offline' -chwilowe rozwiazanie, nie wiem czy na stale sie da
magda jestes na fejsbuku i jeszcze CIe nie mam ;P ?
juz masz  👀
super 😉!
Gra ktoś w Country Story? :>
A ja wciaz gram w fishville gra bardzo relaksujaca, bo tylko kupuje rybki i sprzedaje codziennie i zarazzilam wszystkich w domu 😉 I mam takie ladne akwarium 🙂
ja też gram w fishville 😉
o nie!
fejsbuk mi sie popsul, co ja teraz zrobie  👀  😂 😂 😂

dla głodnych quizów
1
2
3
4

mi wyszła Kasia Cichopek  😕
Vogue
Mini Cooper
Plama na ścianie (ja na serio mam różową kołdrę)  😁
Edytka, też jestem Kasią Cichopek, ale mojej kumpeli wyszło, że jest Jolantą Kwaśniewską, więć z dwoja złego wolę grać w serialu. 😁
Koleżanka 'zaproponowała mi znajomego'  😎 I tak się zastanawiam, czy w takim razie jemu również wyświetliłam się jako 'propozycja'?  😎  😁 👀
owszem 😉 obie osoby dostają taką propozycję
Kto odpowiada za re-voltową grupę na facebooku? Wysłałam zaproszenie, ale narazie cisza.

Szukam sąsiadów do farmville - jacyś chętni  :kwiatek:
może sprawdź czy na pewno wysłałaś, bo nie ma żadnych propozycji do zaakceptowania
wpuszczałam kogoś jakieś dwa, trzy dni temu ostatnio
oki 😉
Ej a ja nic nie wiem o grupie re-voltowej!
! ja tyż!
wpiszcie w wyszukiwarkę facebookową re-volta
Ascaia, nie znajduje mi
Ascaia, dzięki za zaproszonko 🙂
czy tylko mi fejsbuk tak zle dziala od jakiegos czasu??? czesc rzeczy sie nie wyswietla wcale, czesc z bolem, czesc jakos dziwacznie.. no i zmienil mi sie uklad widoku. mialam taki jak z postu mery, a mam jakis niefajny teraz :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się