Forum konie »

Hey :)

mam nadzieję że Katija da nam szansę 😉
wątek zamknięty
Dodofon, ja jestem agresywną alfa-mare 😁 Większość moich to wałki, więc z punktu widzenia naturala istoty kompletnie pozbawione biologicznego sensu istnienia. Nie mają wyjścia - muszą to kupić 😀iabeł:

Wałki jak wałki, ale miał być członek, więc, eee, członek jest 😁
wątek zamknięty
W ogóle jak taki post poszerza horyzonty!!

Polecam muzeum Wałacha: http://www.janwalach.pl/
wątek zamknięty
mam nadzieję że Katija da nam szansę 😉

No, właśnie! Już zamknęła tak pięknie rozwijajacy sie wątek o mężu na sprzedaż.  😕
wątek zamknięty
Choć trudno nie zgodzić się z Dodo to jednak matura to elementy klasycznego wyszkolenia i nie ma w sobie nic naturalnego
wątek zamknięty
...generalnie dyskusje można zakończyć słowami piosenki...
"ona tu jest... i tanczy dla mnie"
wątek zamknięty
Dodofon jesteś moim Gangnam style!  🥂
wątek zamknięty
A propos "Ona tańczy ..." najpierw obejrzałem wersję cezika i zastanawiałem się co ludzie chcą od tego kawałka
wątek zamknięty
Dziwne macie te odpowiedzi  🤔wirek:
15 lat pracowałam z końmi i zawsze pracę z nimi rozpoczynałam od sprawdzenia czy nie było nakłamane w cv, potem dopiero umowa na okres próbny (3 mce). Nie wyobrażam sobie jak można działać inaczej  🤔
wątek zamknięty
Dempsey, pytanie czy twoje postępowanie było całkiem naturalne...?
wątek zamknięty
Tylko klasycy mogą być tak okrutni (umowa na trzy miesiące  😲 )
wątek zamknięty
taaa sralnie-naturalnie, frontem do pracownika - a potem wielkie zdziwienie, że nagle pracownik na urlopie, niby zdrowotnym, a ty zaiwaniasz jak dziki osioł
nie można sobie pozwolić włazić na głowę

hey.
wątek zamknięty
A jak później z okresem wypowiedzenia? I co jeśli koń zdecyduje się na wcześniejsze rozwiązanie umowy? Wysoka kara płatna owsem? Okrucieństwo!
wątek zamknięty
i znów się zacznie, naturalnie czy klasycznie  🙄
wątek zamknięty
Hejka, a ja mam na imię Ania i mam 12 lat. Kocham konisie, wszystkie. A naturalną pracę rozpoczynam od całowania kucyczków po uszkach. Są puchate i fajne. Jak się kładą, to konik mnie nie lubi i je wtedy przesuwam nosem do przodu 😍
wątek zamknięty
Hejka, a ja mam na imię Ania i mam 12 lat. Kocham konisie, wszystkie. A naturalną pracę rozpoczynam od całowania kucyczków po uszkach. Są puchate i fajne. Jak się kładą, to konik mnie nie lubi i je wtedy przesuwam nosem do przodu 😍

uszy do przodu to podstawa jesli chodzi o zdjecia, tylko ciekawe czy serio tak robisz  😂
wątek zamknięty
Nie nie, na serio to pracuję bardziej naturalnie, przywiązuję uszy do aparatu. Wtedy mam pewność, że są zawsze w moją stronę i wyglądają naturalnie! Ach, kocham to słowo!
wątek zamknięty
Hm to ja jednak inaczej pojmuję tę całą pracę.
Nie wiem czy klasycznie czy naturalnie, po prostu normalnie. Ma przyjść do roboty, czysto w miarę wyglądać, nie spóźnić się i wykonywać obowiazki, przeważnie 8-16, albo 10-18. Przerwa obiadowa do dogadania, bez przesady

(że też tu katiji jeszcze nie ma, aż dziw)
wątek zamknięty
napisała, że do jutra możemy poszaleć, naturalnie
wątek zamknięty
dempsey, marny ten Twój pracownik. Zobacz, jak powinien pracować!

[edit] katija, jak zamkniesz ten wątek, to Ci nigdy już nie będę współczuła zmarłego Seata, nie wyślę esemesa "pomagam" na podany numer i nie będę Cię lubić. 💃
wątek zamknięty
...a już miałem nadzieję, że to Nosowska coś nowego wydała 🤔
wątek zamknięty
A mnie się skojarzyło z piosenką, którą ostatnio często nucę:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ghb6eDopW8I
hey!
wątek zamknięty
Czy w pracy biurowej, którą prezentujecie wyżej, kopytnemu należy się przystosowana łazienka?
wątek zamknięty
wrotki ja tam myślałam, że pogadamy o bieliźnie 😀
wątek zamknięty
Zamrucz, dobre pytanie. Niedawno oglądałam dokument o kobiecie, która baaardzo promuje ekologiczny styl życia. Nie korzysta z łazienek, znalazła sobie taką pracę, aby obok biura był park. I tam się załatwia 🤔wirek: Wszyscy jej znajomi pewnie chodzą na przerwę na szluga, a ona biegnie zrobić siusiu pod żywopłot, załatwiając się symultanicznie z przebiegającym obok labradorem 👀
wątek zamknięty
uważam , że miejsce pracy powinno byc wykonane tylko z naturalnych, eko materałów...
czy to w terenie czy w biurze
i ta naturalna łazienka oczywiscie (trawka, piasek...)

naturalnie! *

*"naturalnie!" jet jakimś hasłem reklamowym czegoś, ale z parelizmem nie powiązanym, kojarzycie może?
wątek zamknięty
Naturala zaczyna sie od siebie.
Przestań golić pachy, nogi i łono.
Inaczej nie osiagniesz full naturala....

Hah, świetne 😀
Ja po prostu udaję konia, jak wchodzę na padok to oczywiście zaczynam rżeć. Oczywiście to wszystko na czworaka.
wątek zamknięty
ze tez musialam wczoraj stwierdzic, ze pojde wczesniej spac, taki temat mnie ominal!  😁

Alez jestescie niekulturalni! Nawet sie z dziewczyna nie przywitacie! HEY!

Ja najbardziej lubie moment kiedy wypuszczaja stajenni na padok, wtedy biegne pierwsza, zeby zajac najlepszy skrawek trawy.

Dodofon, you made my day  😂
wątek zamknięty
Dodofon, no coś Ty, widziałaś, żeby się koń podcierał? Jak chcesz zostać jego w pełni naturalnym partnerem, to musisz być na 100% członkiem stada. Żadnych nienaturalnych dla konia zachowań!

Absolutnie! Kupa ma zaciekać po nogach! A mocz podobno dobry na grzybicę paznokci 😉

Naturalnie czyli bez talentu i bez sprzętu.

katija, jak zamkniesz ten wątek, to Ci nigdy już nie będę współczuła zmarłego Seata, nie wyślę esemesa "pomagam" na podany numer i nie będę Cię lubić.
Słyszałaś, że Seat zmartwychwstał ? Może trzeba jej zasugerować, że to przez nasz wsawiennicze smsy do radia?  😁

Pozdrawiam, hejka!
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwYPfFPERz4SXK8CpmV6a278OcVyHLg5Zhbv7llYz8xYK7CmSIgOx8PQe-Mg[/img]
wątek zamknięty

*"naturalnie!" jet jakimś hasłem reklamowym czegoś, ale z parelizmem nie powiązanym, kojarzycie może?

Pasta Colgate Herbal, ta reklama z Panem Bobrem.  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.