olek Bardzo mi się podoba ta twoja babeczka - od razu widać, że kobieta i jeszcze maść 😜 monia Nie mam 🙁 Trzebaby zrobić, ale to pewnie dopiero za jakiś czas (jak się trochę obrobię) 🙂 Konstancja Musisz wpadać częściej ze zdjęciami 🤬
Precelek super zdjęcia! Zresztą jak zwykle 😉 konwalia wygimnastykowany chłopak. U mnie strasznie ślisko na łąkach się zrobiło, na szczęście chłopaki nie szaleją. Takie jedno na Matadorowym grzbiecie moje przystojniaki w listopadowym słoneczku
martkagd, monia, Koniczyna oj to jest połowa jego możliwości 😁 Precelek dziękuje :kwiatek: Ty jak zwykle zdjęcia idealne jak z katalogu, poza tym pięknie kobyłce w różowym 😍
emptyline, Całus bosko wygląda w tym kolorku 😍 konwalia, nono, ale gimnastyka! Precelek, faktycznie zdjęcia jak z magazynu ! Świetnie się prezentujecie 😀 Time, jak zwykle piękni! ola8719...., ale z niego machina 😜
Precelek, nie będę się zachwycać, bo wszyscy inni to robią 😉 ola8719...., co ta nam dozujesz Czesia? 😉 Cocosowo, bardzo ładnie Wam w tym kompleciku... co to?
cocosowa, mamuniu, jaki Laser jest cudny! Bardzo mu do pyska w czerwonym. A my z Całkiem dziękujemy. Time, super pozytywne zdjęcie! Precelk, klasa, jak zwykle. 🙂 faith, monia, dzięki.
Dziękujemy :kwiatek: Retna, 12 lat i chyba właśnie przeżywa drugą młodość... a rasa to SP 😉 ola8719...., Cobrinha, to Anky indian red i owijki waldhausen Time, emptyline, myślę, że czerwień najlepiej zgrywa się z jego zimową sierścią 🙂 Oczywiście zaraz po pomarańczu 😁 Swoją drogą narzekam przy każdym czyszczeniu na tą mamucią sierść, ale z drugiej strony dopiero zimą widać wszystkie jego ciapki 😀
Burza, świetnie wyglądacie, ciasteczko w karmelu 😜 napatrzeć się nie mogę. No i TEN OGON! My możemy o takim tylko pomarzyć, ba, cieszę się, że w ogóle jakiś ogon jest 😁
Laser wielce z życia zadowolony: I gotowy do roboty:
A czemuż ma taką skąpą grzyweczkę na czole? Wyciera? Moja siwa namiętnie i dlatego wyhodować nic nie mogę, pół kłaka na krzyż i ciesz się kobieto, że w ogóle coś masz.