dziewczyny, w okserze sopockim jest jakaś ogromna kopalnia starszych eskadronów, czapraków i derek. być może będę miała listę tych rzeczy które są, czy któraś poluje na coś konkretnego? napiszcie mi na pw, może akurat coś znajdę 🙂
Jak będziesz pamiętać podeslij mi PW z listą :kwiatek:
dzięki dziewczyny w imieniu chłopaków :kwiatek: jestem zaskoczona, że tak mi się podoba bo to taki zwykły czaprak, a ja to zawsze jakieś hafty, herby mieć musiałam. ale skoro nie produkują już superieurów to heavy cordy będą moją nową miłością?
Magdzior, mam Mki i Lki powiedziałabym, że wypadają dość standardowo. Lki może mogłyby być trochę większe w obwodzie u góry. mam porównanie do L schockemohle i HKM full, bo takie nosi despo 😉
Śledze Was regularnie dziewczyny, ale wpadłam sie pochwalić (a może pożalić? 😉 ), że od roku nie kupiłam ani jednego czapraka i wcale mnie jakoś do tego nie ciągnie. 👀
Ja tez widze wiele fajnych rzeczy, ale szybko dochodze do wniosku, ze sa mi do niczego niepotrzebne. Mam przeciez kilka pieknych czaprakow i derek, wiec po co mi kolejne. 😉 Wole wydac kase na treningi, na rozwoj konia niz na szmaty, z ktorych nie ma zadnego pozytku poza tym, ze ciesza oko. Ale zdecydowanie wieksza radosc sprawia mi kiedy kon progresuje, kiedy cos nie wychodzilo i nagle dzieki treningowi zaczyna sie udawac. 🙂 Jedynie chcialabym kiedys upolowac brillanta schoko- orange. 🙂