Potrzebuję czapraka/padu, który będzie mi pasował do derki na zdjęciu poniżej. W pierwszej chwili pomyślałam o tym klik ale nie jestem do końca przekonana 😵
Elena - a mauve z nowego eskadrona? Albo coś caballowego w kolorystyce szarego i różu? Zdaje się, że ES strip-in jest też w podobnych kolorach. Jak dla mnie czaprak ze zdjęcia ma zbyt inny odcień różu i chyba do pasiatej derki wybrałabym coś gładszego 😉
Burza, już się ośliniłam na fejsie - jest prze-prze-przeszał! 😍 True story - ja też już nawet nie patrzę na nowe kolekcje Eskadrona, czy ESa, to co mi się podoba, po prostu zamawiam i mam, niedość, że za pół ceny takiego Eskadrona to jeszcze w jakości 10 razy lepszej! 😜
A w temacie rozterek mych... Zrobiłam sobie wizualizację i niestety fiolecik ni huhu nie chciał zagrać z heniową maścią i brązowym sprzętem, więc jednak stanęło na caballowej czekoladce, nie mogę się doczekać, bo jak sobie przeróbkę w PS zrobiłam to... Kuleczek wyglądał jak... Ferrero Rocher 💘
juliadna, świetnie Fuerte w tym zestawieniu kolorów! 🙂
sacramentia, to prawda, że wyjątkowo mi te kolekcje zimowe podpasowały, tyle fioletu już daaawno nie było 😜 No i nie było potem siły, spięłam się, przyoszczędziłam, teraz lecę na oparach, ale co chciałam to kupiłam/zamówiłam 🙂