Kastorkowa, no właśnie, tylko, że na fotach masz konia karego/skarogniadego. Na tych ciemnych maściach to nawet bym się nie zastanawiała, ale Henio jest gniady, co mi się właśnie też deko słabo widzi przy jeszcze brązowym sprzęcie 🙁
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=90284.msg1912026#msg1912026 date=1383212384] Bee kiedyś, któraś z dziewczyn wstawiała porównanie w tym wątku, tylko nie pamiętam czy z tego roku czy z poprzednich. Może spróbuj przez wyszukiwarkę 👀 [/quote]
Facella, kooochana Navy i pochodnych mamy obecnie pod dostatkiem 🤣 Teraz mam chętkę w inny "stypowy" kolor uderzyć ;-) Właśnie zawsze marzył mi się taki ciemny brąz, lub - jak ostatnio - fiolecik. Uhh, henia muszę chyba przefarbować na karo, wtedy fiolet będzie si 😁
Moon, ametyst na żywo jest piękny, myślę, że by dobrze wyglądał na Heniu 🙂 wstawiałam niedawno nawet jego fotkę na sucho. Swoją drogą też jestem za fioletem 😀
Moje nowiutkie Niciaki 😍 w Sobote lecę kupić jeszcze z dwa polo pady, w Poznaniu mega wyprzedaż na polo poady Eskadrona 150 zł ! A taki wybór, że szok! 😜
Będą fotki na pewno już jakoś niedługo, w kolejce na fotki czekają jeszcze Aniacze czekoladka i emerald 💃 Ja mam do sklepu z 30 minut drogi, ale niestety padzików DL zostało z 5 i to takie kolory nie dla mojego gniadosza, a siodła skokowego się pobyłam 🍴 Co do kolekcji które widziałam, to spotkać można Aubergine, Royal / navy, Navy / green, Choco / petrol, Bloom, wiele innych, no i wszelakie Niciaki od 2009 do góry 😍
Czekoladowa lamówka złoty sznur 🙂 tu akurat się nie wachałam, lubię Piorkopodobne barwy. Ale co teraz??? Za duży wybór.. męczy mnie grafit, ecru, piaskowy, oberżyna, białe...
Burza, do czekoladowej lamówki koniecznie jakiś beż, może biszkopt? Moon, ametyst będzie super dla gniadego i brązowego sprzętu. A jeśli koniecznie chcesz brąz, to może lepiej połączenie dwóch brązów ciemniejszego i jaśniejszego, tak żeby całkiem nie zlało się z koniem i siodłem 🙂
Burza dla Piorka ecru z czekoladową lamówką - jak pierwszy z prawej- my mamy do tego czekoladowe owije i jasne kalosze i za każdym razem jestem tym padem olśniona 😉 co więcej ta alkantara świetnie się dopiera więc nawet ślady po oficerkach idealnie schodzą 😉
Burza zgadzam się z postem wyżej - ecru + czekolada będzie przesuper! Elegancko, ale nie nudno 🙂
Do mnie WRESZCIE dotarł upragniony krysiex, jak dojadę do stajni po widnaku, to nie omieszkam obfocić. Jest cudny i niczym nieodbiegający od Eskadrona 🙂