Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

mówiłam mamie, że za taką cenę nie kupię żadnego czapraka,
żeby poczekała na wyprzedaże, bo chciała mi sprawić prezent urodzinowy...
pomijam, że to dopiero za miesiąc...

ale chyba jest niereformowalna i zamówiła  😵

edit: wiem, że ładniej wygląda z linku ale robota czeka 😉
wątek zamknięty
Jest piękny! Ciesz się że taki prezent dostaniesz, zazdroszczę! 🙂
wątek zamknięty
Moje dwie zdobycze z tego tygodnia. emerald i chocolate
Nie mogę się doczekać aż założymy komplet emerald'a na Hubertusa  🏇

Niestety kolorów nie udało się dobrze uchwycić, mam nadzieję, że foty z imprezy będą szałowe!  😜
wątek zamknięty
maison, chciałabym żeby moja mama mi takie prezenty robiła 🙂
wątek zamknięty
Strasznie ta Anka wygląda. . One tak wszystkie się szmacą ?
wątek zamknięty
dairoxroxi właśnie pomyślałam to samo, co deborah, taka szmatka trochę czy w realu lepiej wygląda?

Livia to pierwszy taki odkąd mam konia  😀 I myślę, że trochę przez to, że nie za często mnie widuje bo jestem za granicą 😉
wątek zamknięty
dotarł ocean <3 kolor ma boski, chociaż strasznie ciężko uchwycić na zdjęciach 🙁
wątek zamknięty
Ja mam kilka zdjęc w nim i w zależności od światła raz wygląda jak petrol, a raz jak royal.  🤣
wątek zamknięty
Altiria no właśnie ja miałam ten sam problem robiąc mu zdjęcia dzisiaj 😀
wątek zamknięty
Na żywo wygląda to lepiej, aczkolwiek zauważyłam, że te nowsze Anky faktycznie się mechacą po jakimś czasie i po praniu częstym, nie wiem czy to tak tylko u mnie tak jest  🤔wirek: ...ale na pewno stare, puchate są niezniszczalne i cały czas "milusie" w dotyku.
wątek zamknięty
Dziewczęta  🤣 JA poluje teraz na jakiś czekoladowy bądź " cafe late " zestawik, Polecicie mi ? jak macie propozycje innego spokojnego kolorku dla gniadosza to poproszę 😉
wątek zamknięty
Mellisii22 - w tych kolorach to coś ze starszych kolekcji schockemohle, spokojnie idzie znaleźć, może nie super tanie, ale super jakość 😉 Albo jarpol.

Wrzucam przy okazji ludzkie zdjęcie ze swoim kluskiem w niciaku. Dawać do szmatocholików?

wątek zamknięty
keirashara Dodać, dodać jak dla mnie jest świetne!  😜 Ostatnio do mnie doszedł ten sam Niciak, ale nie ma okazji na jego wypróbowanie...
wątek zamknięty
keirashara, czy to niciak pony?
wątek zamknięty
dairoxroxi -  :kwiatek:
Zelmutek - nie, full, stwór po prostu miał miesiąc przerwy i ma piękny brzuch  😁
wątek zamknięty
Zadając pytanie nie sugerowałam się jego brzuchem 😀  :kwiatek:  Na innych zdjęciach full eskadrona wydawał mi się większy, stąd moja ciekawość 🙂
wątek zamknięty
Strasznie ta Anka wygląda. . One tak wszystkie się szmacą ?
deborah, mam kilka Anek i jak dla mnie są super... nie mogę im nic zarzucić 😉 jakoś nie mogę się od nich odzwyczaić  😂
wątek zamknięty
Wstawiam karusa w Eskadronie green
Spodziewałam się lepszego efektu wow (lubię zielenie) a wyszedł taki trochę kibol Legii 😉

wątek zamknięty
sacramentia super kolor! *.*

A to my w light viola NG'13 i w granacie Jarpola 🙂
wątek zamknięty
piękny kibol Legii!  😀
wątek zamknięty
Dostaliśmy wczoraj piękny prezent! Zdjęcie niewyjściowe bo już po ciemku, na lonżowniku, ale wstawiam Całuska w cottonie grey melange z najnowszej kolekcji. Jest prześliczny!

wątek zamknięty
sacramentia, śliczny ten Ocean, sama się go nie mogę doczekać 🙂

keirashara, fajnie! Dodaj je do szmato 🙂

tuch, mnie się ten odcień zieleni kompletnie nie podoba, ale na twoim wygląda ładnie 🙂

dawraziowa, strasznie niebieskie te zdjęcia, w ogóle nie widać dobrze kolorów.

emptyline, pięknie!

Ja mam takiego bonuska z dzisiaj 🙂

wątek zamknięty
Livia, ccccccco to ?? Cudowne kolory !!!
wątek zamknięty
Klami, to dralon Sangria-Wheat 🙂

Jeszcze zapomniałam dorzucić - lepsze, słoneczne foto polopadu Niciakowego 🙂

wątek zamknięty
Livia, sangria-wheat ?? Co to za kolekcja, bo pierwsze słyszę zestawienie. Przepiekny jest !
wątek zamknięty
Livia  fajny!!!!!
wątek zamknięty
Klami, to tzw. Sonderdralon, takie dralony, które wychodzą tylko w Niemczech z tego co wiem. Kupiłam go na Ebayu 🙂

barnabik, dziękuję 🙂
wątek zamknięty
Livia hmm, no rzeczywiście. Na drugim zdj już lepiej, ale zazwyczaj jeżdżę wieczorem i ciężko o dobre zdjęcia. Może za tydzień będę mogła wcześniej i będą lepsze fotki. W każdym razie kolorek jest super 🙂 Ale koniec off topu 😉
wątek zamknięty
Livia, piekny jest ten dralon ! Jakbys chciała się kiedys go pozbyc to wiesz... 😉 Chętnie przygarnę.
wątek zamknięty
Livia ja też mogę przygarnąć  😅
dawraziowa Ach, te Aromerowe krajobrazy 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.