Facella, dziękuję 🙂
harja, szkoda, szkoda, ale bałam się ryzykować z PD, żeby nie okazał się znów zbyt mały - cottony są większe, więc PD są ok, ale przy polopadach nie mam takiej pewności 🙂
sei, dziękuję, choć on tylko przytył, jak zwykle na jesień 🙂 Nie trenujemy w ogóle, raczej wozimy się głównie do lasu 😁
Ratana, dziękuję 🙂 Aubergine jest jeszcze ciemniejszy, Lilac jest taki żywszy i bardziej w stronę Ankowej Hortensji 🙂 Poniżej wrzucam jeszcze zdjęcia Lightviola do kompletu 🙂
Marcelin, Aimee, dziękuję 🙂
monia, dziękuję 🙂 Ja już czekałam na te Niciaki jak na szpilkach, wyjątkowo mi ta kolekcja przypadła do gustu. Dziś po południu jeszcze wrzucę coś, co powinno ci się (mam nadzieję) też spodobać 😁
Bacik, ja też czekam, kusi mnie jeszcze parę rzeczy ale funduszy już brak na razie 😁
Moon, te gwiazdki to jest coś, co mnie urzekło właśnie, takie są... słodkie i urocze 😜 Ale rozumiem, że nie każdemu to się musi podobać 🙂 Dla mnie bardziej festyniarskie są te "plastikowe" czapraki 🙂
safie, nie widziałam cienkich czapraków w ofercie Caballa, ale może napisz po prostu do ivett? Na pewno cienkie czapraki robi Jarpol, owijki też 🙂
Lightviola NG: