Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

Livia niciaki wygladaja na Twoim uroczo, ale mi się najbardziej podoba w cottonie lilac 😉 Jak ten kolor się ma do aubergine? Wydajne się byc podony.
krysiex mint to super kolor 🙂 ale tez slyszalam, ze szybko blaknie.
wątek zamknięty
Livia uroczo w niciakach  😍
w NG tez mi sie podoba 🙂
wątek zamknięty
Livia dla mnie gwiazdki są najbardziej szałowe!!!  🏇
wątek zamknięty
Livia właśnie przeglądałam sklepy z Nici i tak sobie pomyślałam o tobie , wchodząc tu z cichą nadzieją że masz już i jak zobaczyłam to mi dech zaparło . Świetnie wygląda w Nici  😍  cudo !!!
wątek zamknięty
Livia  a ja już dziś czekam na niciakową wyprzedaż 😀 gwiazdki cudowne !  😍
wątek zamknięty
... Czy tylko ja jak widzę te gwiazdki to mam wysypkę?   😁
Stare 'cottonowe' Niciaki to było to, teraz to styl taki... festyniarski. Ble.

A w ogóle to mam chętkę na kolejną szmatkę Caballową...  🤣
Powiedzcie, że ciemny brąz dla gniadego Kulistego Henia z brązowym sprzętem będzie wyglądać źle, a w błękitnym jak landrynek? Plissss!  🙇
wątek zamknięty
Moon, będzie źle wyglądał, baaardzo źle 😉

Siedzę 4 dzień na stronach Jarpola i Caball i nie umiem wybrać koloru  😵

Caball robi czapraki (nie przepadam za grubymi padami) i owijki?
wątek zamknięty
Facella, dziękuję 🙂

harja, szkoda, szkoda, ale bałam się ryzykować z PD, żeby nie okazał się znów zbyt mały - cottony są większe, więc PD są ok, ale przy polopadach nie mam takiej pewności 🙂

sei, dziękuję, choć on tylko przytył, jak zwykle na jesień 🙂 Nie trenujemy w ogóle, raczej wozimy się głównie do lasu 😁

Ratana, dziękuję 🙂 Aubergine jest jeszcze ciemniejszy, Lilac jest taki żywszy i bardziej w stronę Ankowej Hortensji 🙂 Poniżej wrzucam jeszcze zdjęcia Lightviola do kompletu 🙂

Marcelin, Aimee, dziękuję 🙂

monia, dziękuję 🙂 Ja już czekałam na te Niciaki jak na szpilkach, wyjątkowo mi ta kolekcja przypadła do gustu. Dziś po południu jeszcze wrzucę coś, co powinno ci się (mam nadzieję) też spodobać 😁

Bacik, ja też czekam, kusi mnie jeszcze parę rzeczy ale funduszy już brak na razie 😁

Moon, te gwiazdki to jest coś, co mnie urzekło właśnie, takie są... słodkie i urocze 😜 Ale rozumiem, że nie każdemu to się musi podobać 🙂 Dla mnie bardziej festyniarskie są te "plastikowe" czapraki 🙂

safie, nie widziałam cienkich czapraków w ofercie Caballa, ale może napisz po prostu do ivett? Na pewno cienkie czapraki robi Jarpol, owijki też 🙂

Lightviola NG:

wątek zamknięty
Facella, do mnie już też leci 😍

Szkoda, że ten ze mną nie zostanie dłużej niż parę dni  🤣
wątek zamknięty
Livia, przepiękny ten fiolet!
Gdzie dostałaś pad cały w gwiazdki? ja znaleźć nie mogę... 🙁
wątek zamknięty
Do szmatoholika mi daleko, ale już bliżej niż dalej do "gwiazdki".. 😁

Co byście doradzili na tą babę kolorystycznie? Poza wszelkimi niebieskościami - mamy jasny błękit (Yorkowy) i granat-malina od Caballa, więc no.. 😉 Zastanawiam się czy nie celować w jakąś klasykę.. ale z drugiej strony w róż też bym ją mogła "ubrać" kiedyś 😉

Poglądowe w Caballu Rebel (granat+malina - wrzucałam kiepskie dawno temu, teraz lepiej oddające kolor chyba; jakoś z kwietnia zdjęcie :icon_redface🙂:

E: Rozważam ofertę Caballa najpewniej Classic, więc jeden kolor (ew. model z inną lamówką - Imperial?), to tak jakby ktoś konkretniej "odcieniowo" widział
wątek zamknięty
Thymos, pad w gwiazdki zamawiałam w Koniku 🙂
wątek zamknięty
Ma ktoś w Koniku jakieś zniżki którymi mógł by się podzielić? 👀
wątek zamknięty
Livia na pewno derkę  😀iabeł:  zdaj relacje jaki jest materiał w tym roku .
wątek zamknięty
Livia, mój portfel nienawidzi Cię z całego serca 😁 zachorowałam na ten granatowy pad w gwiazdki, a i jeszcze do tego derkę granatową z pasem w gwiazdki 💘 Fryzio wygląda w gwiazdkowym padzie obłędnie, ale super mu też w fiolecie z NG, reszta też super (ale na nim chyba nic źle nie wygląda!
wątek zamknięty
Livia, do Caball'a pisałam w zeszłym tygodniu na fb i nie uzyskałam odpowiedzi.

Zdecydowałam się ja Jarpol i wybór ograniczyłam JUŻ do 4 produktów  😁 Teraz pytanie "który?":

http://jarpol-konie.pl/pady/wszechstronne/pad-exclusive-kolekcja-wiosna-2013-czerwien-tulipanow.html
http://jarpol-konie.pl/pady/wszechstronne/pad-jarpol-exclusive-sliwka.html
http://jarpol-konie.pl/pady/wszechstronne/pad-jarpol-exclusive-zelazo.html
http://jarpol-konie.pl/czapraki/czapraki-wszechstronne-skokowe/czaprak-elegance-dr-wiosna-2025.html

i owijki w tych samych kolorach tylko do żelaza albo burgund albo chabrowe. Za dużo tych kolorów i nie umiem wybrać  😵
wątek zamknięty
monia, ty to chyba czujesz jakimś szóstym zmysłem 🙂 Będzie dera 🙂 Polar wydaje mi się dość cienki, ale nie mam porównania z poprzednimi Niciakami, tylko tymi 2-3 lata wstecz (tamte wydają mi się grubsze).

Nirv, dziękuję 🙂 Mój portfel też mnie nienawidzi, bo trochę ostatnio popłynęłam przez te wszystkie śliczne rzeczy 😁

safie, spróbuj tu normalnie na pw do ivett 🙂 Co do padów, ja bym poszła w kierunku śliwki lub czerwieni - ta akurat jest piękna 🙂
wątek zamknięty
Livia, już chyba przy jaropolu zostanę, bo chciałam komplet czaprak/pad+owijki. Właśnie w kwestii owijek pisałam do Caball, ale skoro nie mają w ofercie to raczej nie uszyją. I w Caballu za dużo kolorów mi się podoba: kiwi, czerwony, burgund, śliwka, purpura, oberżyna, słoneczna pomarańcza, szary, gołębi i smerfowy  😁
wątek zamknięty
safie, śliwka 😀 tylko pamiętaj, że pady exclusive mają sztywne wypełnienie. Miękkie (ale nie jakieś przesadnie grube) jest w padach classic. Sama chyba nie wytrzymam i zamówię kobaltowy pad, będzie mi do strzemion pasować 😉

Livia, we wszystkich fioletach mi się podoba, niciak też ok, ale mnie osobiście gwiazdki tylko z flagą amerykańską się kojarzą, a tegoż kraju nie darzę sympatią 😉
wątek zamknięty
Jak bardzo twarde? Wyjątkowo bardziej mi się podobają kształtem właśnie te Exclusive. Kobaltowy też piękny. Dobrze, że turkusu nie ma :p
wątek zamknięty
Jak dla mnie za bardzo 😉 co kto lubi. Dopytaj się lepiej co do kształtu, bo wydaje mi się, że kształtem to one się niewiele różnią (wersja DR).
wątek zamknięty
Livia, gwiazdki wyglądają obłędnie  🙂

Anai, ja jestem tego zdania co do kobaltu i jakoś ciągle nie mogę zebrać się do zamówienia.

Myślałam o padzie Caballowym z haftem Kłapouchego i zastanawiam się czy lepiej na Siwego ametyst czy szary z lamówką np. oberżyna?

Tu akurat poglądowo w bakłażanie Jarpolowym 😉
wątek zamknięty
Czy ktos podpowie mi, co to za kolekcja?
wątek zamknięty
anai, dziękuję 🙂

Caira, jak dla mnie to to jest Mint/Teak 🙂

Specjalnie dla moni i już mnie nie ma 🙂

wątek zamknięty
Livia, szalona kobieto! Pierwsza bardzo fajna 😀
wątek zamknięty
Livia pierwsza bardzo fajnie, ale w drugiej tez ładnie 🙂
wątek zamknięty
Śliczny ten wzór granatowy z pasem w gwiazdki. Kupiłabym natychmiast, gdyby nie ten nieszczęsny niciowy konik. No ale cóż - jest Nici - jest i konik... 🙄
wątek zamknięty
anai, Marcelin, dziękuję 🙂 O dziwo bardziej podobała mi się ta cała w gwiazdki, ale na koniu zdecydowanie lepiej wygląda ta granatowa 🙂
wątek zamknięty
Właśnie odebrałam prezentowego Caballa, jest piękny! Wiśnia+mleczyk wyglądają super, haft duży, od razu go widać. Jutro zrobię porządne zdjęcia, bo teraz przy lampie to bez sensu. Najchętniej bym go nie oddawała  😍
wątek zamknięty
Livia boskie niciaki  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.