Sabrinka2312, czego Ty oczekujesz? że tak po prostu powiemy Ci, że koń kuleje od CZEGOŚ? :/ może kuleć z tysiąca powodów, to trzeba zbadać a nie rzucać domysłami na forum. Niech siostra wezwie weta z rtg i usg.
Ale to nie moja wina że siostra prosi jak sie wydzoerac na mnie bedziecie to zdzialam tylko tyle ze konik bedzie sprzedany jak sama muwilaś , zdechnie i z tyjego winki z winki bo osobnik rodznaju nie okreslonego sie mi tu uprzykrza ❓
Ale to nie moja wina że siostra prosi jak sie wydzoerac na mnie bedziecie to zdzialam tylko tyle ze konik bedzie sprzedany jak sama muwilaś , zdechnie i z tyjego winki z winki bo osobnik rodznaju nie okreslonego sie mi tu uprzykrza ❓
Winki winki - ciotki Balbinki. 😉 Ferie to czas, który można wykorzystać na nadrobienie braków w szkole. Wykorzystaj. Nie trać tu czasu. I nie garb się !!
[quote author=Sabrinka2312 link=topic=90214.msg1627274#msg1627274 date=1356613604] Ale to nie moja wina że siostra prosi jak sie wydzoerac na mnie bedziecie to zdzialam tylko tyle ze konik bedzie sprzedany jak sama muwilaś , zdechnie i z tyjego winki z winki bo osobnik rodznaju nie okreslonego sie mi tu uprzykrza ❓
Winki winki - ciotki Balbinki. 😉 Ferie to czas, który można wykorzystać na nadrobienie braków w szkole. Wykorzystaj. Nie trać tu czasu. I nie garb się !! [/quote] Taniu , to że masz dzis dobry humorek € nie znaczy ze ja chodze do szkoly , garbie sie czy mam ferie !?