Forum towarzyskie »

Sylwester 2012/2013

Szcześliwego NOwego Kochani ! 😀
Może to trzydniówka...?
kurczak tak ja się jeszcze łapie na te stare testy które sie dostaje do domu <500 pytań do wykucia> od 19 stycznia pytań ma być ok 3000 jęsli dobrze pamiętam na egzaminie nie możesz zmienić odpowiedzi, masz minute na każde pytanie. Ja generalnie nie mam nawet światka ,że wyjeździłam już jazdy i mogę zdawać teorie ale mój instruktor ma żone w WORDZIE wiec mam załatwione po znajomości
Pora łykać szampana. Najlepszego!!!
lece do sasiadów na szampana 🙂

NAJLEPSZEGO RE-VOLTOWICZE !!!
szczesliwego :*  :kwiatek:
Najlepszego w Nowym Roku  🏇
Szczęśliwego laski! :*
😅 😅 😅 Wszystkim Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2013 ! 🙂😉)  😅 😅 😅
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku  😅 😅 😅 😅 😅 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
🏇 💃 :kwiatek: 🥂
najlepsiejszego 😀
No więc wszystkiego najlepszego w nowym roku! Niech 2013 będzie lepszy od poprzedniego, życzę wszystkim i każdemu z osobna spełnienia kilku marzeń (nie wszystkich, żeby było na co czekać), dużo zdrowia, zarówno dla was, jak i dla kopytnych, smutnym dużo uśmiechu, pogubionym znalezienia celu i obyśmy spotkali się w takim samym składzie na następnym forumowym sylwestrze!
Szczęśliwego nowego roku!

Nie czuję tych emocji, było odliczanie a ja tam tylko na laptopie siedzę...
Nie mam dziś weny do życzeń (nawet mamie ledwo wydukałam kilka zdań  :lol🙂 niemniej jednak - Do siego roku! Wszystkiego najlepszego 😉  😅

Wszystkiego najlepszego !!
nawet udało mi sie kilka fotek strzelić 😉
a Wam koniarze udanego roku, samych właściwych koni, udanych przejazdów, treningów, terenów, spacerów, rekonwalescencji ...
zdrowia Wam i waszym czworonogom
i obyśmy sie w tym samym składzie za rok spotkali na takim jedynym, bo wyjątkowym forum
Dotarłam teraz.
I też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

Jak myślałam, że gniada będzie cyrki wyprawiać, tak zwracam jej honor, bo jeszcze takiego spokoju w życiu nie widziałam. No, ale moja siwa musi się jeszcze sporo nauczyć. Z tego, co zaobserwowałam to nie huki, a nagły rozbłysk z wielu stron denerwuje mojego konia. Trochę pokłusowała, podrzucała łbem, ale koniec końców - uspokoiła się i patrzyła na mnie.
Marchewka na Nowy Rok i wzium, spokój duszy.

Wszystkiego dobrego w nowym roku!
Oby był lepszy niż poprzedni 😉
Życzę wszystkim re-voltowiczom i voltopirom jak najbardziej końskiego 2013 roku!  🏇
Wszystkiego najlepszego na nowy rok 2013 !!!

m.indira - też coś cyknęłam na szybko 🙂 Jutro wstawię jak wstanę  🙂
Najlepszego!!
W końcu przestali strzelać... cholibka gdzie ten kryzys?? ;-)
konie wyżyły, chociaż pękały jak diabli :-( ale marchewka i baardzo głośna muzyka - czynią cuda :-)
Szczęsliwego Nowego Roku!  😅
Mocno się spóźniłam (nie wiedziałam, że szampan ma tak wielką moc 😉 ), ale wszystkim voltopirą życzę szczęśliwego Nowego Roku!
TO i ja złożę spóźnione życzenia ! :-) Szczęśliwego nowego roku, spełnienia marzeń i oby ten rok 2013 był jeszcze lepszy niż 2012 :-) + oczywiście owocnej pracy z kopytnymi ! :-)  😅 😀
U nas jeszcze końca nie widać  🤔wirek:  11 osób już padło 8 jeszcze baluje , masakra  😵    Oczywiście o północy byłam w stajni z szampanem i połową ekipy , moja jedna klacz tak wariowała że byłam w szoku , kopała w ściany i stawała dęby , pierwszy raz taki numer odstawiła . Tylko że z roku na rok coraz to mocniejsze te fajerwerki .

Szczęśliwego Nowego Roku 2013
A ja tak o z rana- szczęśliwego! 😀
Życzę Wam wszystkiego najjjjjjjjjj ! 🥂
szczęśliwego 🙂
Rowniez zycze Wam wszystkiego, co najlepsze, spelnienia marzen! :kwiatek:
Dolaczam sie do zyczen - wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich planow i marzen!  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się