uwielbiam Pezeta z Noonem, ze starych czasów Pezetowej twórczości.
lubię to. 🙂 ja nadal się łudzę że pezet wyda taką bombe dobrych kawałków na płycie jak kiedyś... tej nowej niestety nie da się słuchać oprócz nagapilem się z bitem który rozwala głowę.
ja nadal się łudzę że pezet wyda taką bombe dobrych kawałków na płycie jak kiedyś... tej nowej niestety nie da się słuchać oprócz nagapilem się z bitem który rozwala głowę.
Wątpliwe. Inne czasy, inny Pezet, inne priorytety... ,,Nagapiłem się" i ta kamienna twarz Łukasza... 😁
Rasmentalim - Delorean będą u mnie w Trójmieście w styczniu, a ja nie mogę pójść 🍴 👿
[quote author=emade link=topic=9.msg818621#msg818621 date=1292969131] ja nadal się łudzę że pezet wyda taką bombe dobrych kawałków na płycie jak kiedyś... tej nowej niestety nie da się słuchać oprócz nagapilem się z bitem który rozwala głowę.
Wątpliwe. Inne czasy, inny Pezet, inne priorytety... ,,Nagapiłem się" i ta kamienna twarz Łukasza... 😁
Rasmentalim - Delorean będą u mnie w Trójmieście w styczniu, a ja nie mogę pójść 🍴 👿 [/quote] feno my właśnie z Karoliną chcemy się wybrać 😀 to znaczy koniecznie! warszawka nas ominęła, wielka szkoda ale sopotu nie mozemy odpuscic 😀 w nagapilem się każdy ma taką twarz 😀 jak patrze na taką powazna twarz Małolata to aż sama do siebie się uśmiecham bo ma taką słodką buzie jak dziecko 😀