słucham i słucham, najbardziej podoba mi się zwrotka Eldki zresztą nie poznałam Leszka ma nowy stajl! 😎 peja ma dissy co drugie słowo 'k, p, w' itp a oni z takim przekazem do ryśka 😉 a zeby nie było 🚫 eldo-chodz ze mna klasyk..
Kurcze Tak jak nie lubię diss'ów, tak ten rzeczywiście jest dobrze zrobiony i fajnie się słucha 🙂 Jedyne co mi nie pasuje to zwrotka Eldoki, cholernie nie jego styl i niczym nie podobny do innych jego kawałków ...
no bo ogólnie Eldo w Pariasie ma taki inny styl już nie rozkminkowy, i nie romantyczny bo jakby nie było z niego taki romantyk 🤣 zresztą już na tym promo Pariasa Eldo inaczej nawija 😉
wydaje mi się że Parias szykuje na jesien (dopiero!) jakąs bombę hip-hopową! a po tym dissie juz rośnie smaczek na płytę, mimo że dawno Leszka nie słyszałam(tzn w czymś nowym) a to co zrobili strasznie mi się podoba to odliczam tylko dni do 28 maja 😅 i muszę się pochwalić, byłam na Ostrym w niedzielę i bylo tak 🤔zczeka: miazga 😉 jeszcze stalam w pierwszym rzędzie to już w ogóle radocha! Zagral chyba 5 kawalków z nowej plyty i klasycznie kochana polsko,milości nie ma dzis, daj mi bit,karma,dom i inne. Niewiedziałam że można tak się świetnie bawic na koncercie (a nigdy wcześniej nie byłam) 😅 dodam że koncert był od 20 a ostry wszedł jakoś 22.30 no ale warto bylo czekać 😎
ostr, kochan-rugby myslovitz-spacer w bokserskich rekawicach
ten Rozkminkowy styl Eldoki , tak cichaczem nazywałem sobie inteligentnym rapem ^^ i strasznie to lubię, a ten "nowy stajl" jakoś mi nie podchodzi 😀 wolę takie jego kawałki jak diabeł na oknie czy dzieciństwo, a to to to to takie jakieś nie teges. Włodi z Pelsonem dali popis ;] a tak co do Pei to 'Peja vs HH' nie należy też do najgorszych diss'ów może nie licząc teledysku 😎 .
diss Pariasa na peje 😅 😅 alez to jest dobre! 👍 zdisowac moleste to chyba byl największy błąd ryśka 🤣
Owszem, bo przy ich poziomie jedyne co reprezentuje Rysiu to faktycznie bieda. Z nędzą, w dodatku 😁
Też byłam niedawno pierwszy raz na OSTRym, na początku kwietnia i było mega, w dodatku jeszcze z El da Senseiem 😍 Chociaż kiedy wszedł, to przez jakieś pół godziny nie mógł otworzyć oczu 😁 Wielkie wrażenie zrobiło na mnie, jak przez 5 minut jechał na freestylu i nie mógł skończyć. 😜
no to co do Ostrego to jak jest Kochana Polsko! to jest pożadny koncert bez tego ani rusz 🤣 a Adam faktycznie i na Kortowiadzie, i w Giżycku, w Olsztynie(co teraz bylam) miał też przez kilka pierwszych kawałków zamknięte oczy, też poleciał na freestylu bo ktoś machał jego plytą winylową 😎 feno, u Was też wszedł po 2,5godzinnym opóźnieniu? podobno czasami zdarzało mu się i dłużej.. a jeszcze co do tych oczu zamkniętych to pewnie przez to że byl zjarany 😉 a ze sceny schodził 3 razy 😁 zazdroszcze tego ostrego z el da sensei, u nas był z Kochanem 😉
Kiedy on zawsze jest tak upalony, że ledwo widzi, gdzie idzie - w każdym razie z relacji kumpla, który był już na jakiś 10 jego koncertach 😁 U nas spóźnił się godzinkę, ale w sumie najpierw wchodził nasz bydgoski Azja, którego nawet lubię, no i później El da Sensei. 😉 W ogóle stałam prawie tuż pod sceną i w okolicy głośnika, było mega duszno, tuż obok mnie zemdlało 2 chłopaków - całe szczęście, że to się stało w Estradzie, gdzie przynajmniej są ochroniarze i miał go kto wynieść, bo tydzień przed Ostrym byłam na koncercie Małpy w innym klubie i tam była naprawdę dżungla - browar lejący się po scenie, porozbijane butelki, zero ochrony, nawet szatni nie było(w sumie prawdziwe ,,podziemie" :lol🙂.
Tet&DJ Tort - Ktoś kiedyś gdzieś ft. Fabuła Shovany Mixtape vol. 2 miażdży, jak zresztą wszystko, co ostatnio wysmarowali Tet z Tortem. 😜
Ech, kochaana, na Małpie to ja żem prawie płuca wypluła 😎 Warunki były koszmarne, sprzęt nawalał, ale że przed nim wyszli jeszcze Bisz i Oer, byłam w stanie ścierpieć wszystko. 😁 A teraz czekam tylko na juwenalia, 7 maja przyjeżdżają do nas Eldo, Pezet i Małolat.
Fajrant^^ oO marzy mi się koncert w takim składzie! i jeszcze fejm live . a ja sobie wczoraj byłam na koncercie komet, powiem, że na żywo lepiej grają, lecz i tak nie powalili mnie na kolana . ( ;